Flytt till Åre

Nu är det klart. Jag flyttar till Åre den 25e Augusti. Totally alone. Okej, Malin ska också dit men hon ska inte gå samma linje som jag. Internatboende, nya vänner. Åh, jag längtar.
Kommer nog inte inse grejen förens jag är där. Nu känns det bara spännande, roligt och ja. Det här är rätt för mig! Det känns så.
Eller?
Jag kommer sakna min familj och mina vänner så mycket. HUR ska jag klara mig utan att i princip varje dag få träffa Marta, Unn, Lina, Kajsa... mina änglar. Ni som gjort gymnasiet till det lilla extra.
I fredags hade jag och Lina en mysig eftermiddag, i lördags hade vi en sjukt rolig utekväll. En spontan utekväll. Sånt kommer det inte bli något mer utav sen. Då måste man planera in allt sånt. Vem ska man hinna träffa när, vem kommer man hålla kontakten med och vem/vilka kommer man inte hålla kontakten med.
Det känns jobbigt att veta och inse att jag efter studenten kommer tappa vänner. Det vet jag, jag har flyttat förut (ett x antal gånger) och jag vet hur det fungerar. Ja, man kommer tillbaka. Men vilka kommer bry sig den här gången om att hålla kontakten? 
Vill ju inte mista någon.
Men det är väl så det är, att växa upp. 
Många säger att dom ska hälsa på. Det hoppas jag verkligen. För jag klarar mig inte utan er, hur många nya och fina bra vänner jag än kommer få kommer Ni alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. 
Nu tänker jag framförallt på mina tjejer i klassen som jag under 3 års tid varit så van vid att ha en vardag med. Det kommer vi inte ha längre. Någonsin. Inte på samma sätt. Jag är Så glad för allt jag fått uppleva med er. Och för hur fina ni är. Jag älskar Er.
Marta, Lina, Unn och Kajsa. Ni är underbara, unika. Frankrike, alla fika stunder, alla "tjaffs". Alla dessa minnen. Åh vad ni betyder! Jag börjar nog böla snart. Klockan är 00.15, jag borde skriva mer på den där himla analysen men jag pallar inte. Imorgon är det mösspåtagning och slutet närmar sig.
Ibland får man älta det gamla ett tag. 
Och jaja jag veet, jag ska bara till Åre. Jag kommer hem osv osv. Men fortfarande. Det är första gången jag flyttar hemifrån och det är första gången jag tar studenten ;) då får man vara lite känslomässig. 

Jag och Unn när Sverige spelade någon viktig match. Haha. 


En liten parantes:


(Svenska C kan bara ta sig. Borgés kan ta sig. Psykoanalytiskt perspektiv kan ta sig. Det mesta med skolan förutom min klass och mösspåtagningen imorgon och studenten snart kan ta sig ;) haha
Själva grejen jag vill få ut är väl att jag är trött på att plugga.
Ni hajjar biffen.)

Igår innan Emmanuels skiva
image111

skivaskiva

Nyss hemkommen från Emmanuels skiva, det var nyktert och glatt må jag säga. Haha dansa med Petrus, Vincent, Emmanuel och Marta kan inte bli annat än kul.

Kom upp några bilder på facebook från skivan på lejonbacken, kolla på Dennis här nedanför. Är han inte söt? Han vann 500 kr det första han gjorde när han kom dit. Dom tog slut på, utan överdrift, 20 min.

image110

Haha och så den här. Är jag inte vacker så säg?



Nästa skiva blir våran. Min. Klassens. Nästa onsdag. ÅH vad kul det kommer bli. Sen är jag rätt trött på dessa skivor... några till bara... några till.
Imorgon SKA och måste jag skriva mycket mycket på både Eng C uppsatsen och Sv C analysen... 
Onsdag är det mösspåtagning och party förmodar jag. Torsdag åker jag till Härnösand! (efterlängtat!!)
Söndag är jag hemma igen. 
Nästa vecka massa, massa plugg. Sen två projektveckor= sjukt mkt slit för att vi ska få ihop det.
Sen... sen sätts betygen.
Frihet.

Jamie Meyer

Kaos i mitt huvud i alla fall. På grund av svenska c analysen... uuuusch. Det är svårt! Svårt svårt svårt. Tvivlar tyvörr starkt på att jag har chans att få mvg... vilket i så fall betyder att jag sumpat det betyget. Fick veta förra veckan att jag missar mvg i ett annat ämne också. Var beredd på det men nej usch.. jag måste klara ett par mvg så snittet höjs lite. Vill inte gå i skolan längre. Jag vet, det är bara några veckor kvar. Men det är sjukt vad mycket jag ska hinna göra, och hur mycket jag för min egen skull bör hinna göra bra. 

Helgen har i alla fall varit bra. I fredags var vi på ett häftigt möte i Storkyrkan i stan, första gången det hölls ett riktigt frikyrkomöte där någonsin. Det var mycket speciellt, både negativt och positivt. En liten överraskning var att Carola sjöng! Som jag sagt förut; tycka vad man vill om henne men röst, det har hon! Hon var verkligen jättetrevlig också.
*Wihooo, touch me everybody cause I have touched Carola.*

Gårdagen var fin. Den var bra. Kunde nog inte blivit mycket bättre. Jogging på "morgonen", tråkgöra som lite städning och plugg, träffade en vän i stan, och sen en utekväll med Lina. Det blev Huset och oj vad vi dansade. Lyxade till med taxi hem eftersom jag fick 1000 kr mer i lön än beräknat. Var hemma vid 4 efter ett besök på donken med några minst sagt speciella människor. Haha, rolig kväll i alla fall!
Träffade på en kille vars blogg jag läst i ett halvår, himla random. Så jag fick minsann en hälsning i hans blogg idag. Wehey, I am famous, I have talked to Nemo. Nä men det var ju lite kul! 

Idag har jag shoppat i Kista centrum med mamma, köpte massa saker för nästan bara mammas pengar. Alldeles för sällan man får göra det ;) Har köpt två studentklänningar nu, svårt att välja men måste ju lämna tillbaka en. 
Pallar inte ta foton o berätta om allt, inte min grej med outfits hit och dit och det köret. Inte heller tänker jag berätta vad jag drack eller åt idag. 


image108

Det här är Jamie Meyer. Jag var tokig, och då menar jag tokig, i honom för ett antal år sedan. Vi var ett gäng minst sagt trogna fans kan man säga som gick på spelningar hit och dit. Ojoj, vilka minnen.
 Addade i alla fall honom på facebook idag och gissa vem som mailade mig där idag? Himla kul efter alla dessa år. Och bra verkar det gå för honom också, där borta i Los Angeles.


Nu blir det fortsatt plugg. Svenska C och Engelska C kan ju bara ta sig någonstans... ungefär så känns det. Hmprf.
Men det blir bra. 
Det blir kul.

=/


Är det något som är sjukt snyggt så är det rygg och armmuskler på killar. Bara så ni vet.


Derby!

Jag var på Antes skiva igår, med 70-tals tema. Det var en lyckad kväll förutom när jag skulle ta mig hem.
Idag har jag varit hemma pga att huvudvärken fortfarande sitter i, haft ont i huvudet 3 dagar nu... men det blev bättre efter en joggingtur faktiskt.
Har suttit barnvakt till Mikael i Brunna häromdagen också, sov över för en gångs skull. Han är så mysig så det finns inte. 

Ikväll blir det derby på Råsunda!!! AIK-DIF. Jag hejjar på Djurgården, trots att jag bor i Solna. Baaad
Ska kanke låna Perssons tröja så jag ser lite frän ut också. Får se hur det blir med den saken

Är inte den här ungen typ sjukt söt? Jag blir så glad av att se det här uppträdandet. Lika glad som Tobbe trollkarl.





Bild från fredagens skiva:
image107

Tim, jag (wannbe påskkärring typ) två tjejer som gick på min skola, Viktor, Ante och Erkki. Kul att alla ser dumma ut, haha

Tha Hotel

image106


Bildspel från Helth cluben på hotellet. Nice va?

Sov 13 timmar från igår till idag, sjukt skönt. Tränade före jobbet och jobbade 14.30-23 fick jobba över en halvtimme... sista timmen var inte rolig. Krångel med nyckelsystemet, ett larm gick och näe.. mindre kul.
Nu är jag så trött så det finns inte. Och så 5 skoldagar på det. Har två riktigt viktiga skolarbeten och göra den här veckan också. Vet inte hur jag ska hinna. Plus 2 skivor. Och en fotbollsmatch. Nu ska jag inte jobba på några veckor i alla fall. Skööööönt
Träffade några roliga gäster idag i alla fall... haha. Varför kan inte alla människor vara så sköna?

Så godnatt. Ha en trevlig vecka och sånt.
Just det, ska på jobbintervju för ett jobb inom hemtjänsten imorgon. För sommaren eftersom jag inte får heltid på hotellet. Wish me luck! =)

Tredje skivan

Igår var det dags för den tredje och lätt den roligaste skivan hittills. Viktor kom hit och åt och sen pyste vi till Djurgården där skivan var. Sjukt många gamla bekanta och gamla vänner. Otroligt roligt faktiskt. Sen kan det inte bli annat än kul när man dansar med Ante. Haha ojoj. 
Sen hade jag lyxen att min far betalade taxi hem, vilket var grymt skönt. Högklackat i all ära men AJ!
Sov i 3 timmar. Jobbade från 7-15. 
Med andra ord känner jag mig inte mänsklig för tillfället.
Jodå, men sjukt trött. Sjuuuuukt trött.
Ska sova lite och sen ska jag för ovanlighetens skull hänga med pappa! Vi ska ut och äta och sen kanske gå på bio. Får se. Ska bli mysigt.

Some pictures from tha night. Hade med mig kameran för första gången på ett bra tag.



1. Viktor hemma hos mig med våra minst sagt flashiga "drinkar"
2. moimoi
3. Viktor, Tim, Ante och Erkki har kul
4. Viktor är mongo och Sara är ännu mer mongo ut.Erkki var otålig. 
5. Störd kille, frisk tjej och Anteplutt
6. Sjukt söt Tim (för att citera honom själv) jag och fortfarande en störd typ
7. Jag och en hyffsat normal typ
8. Behöver jag säga något? Dom går likadant också. Skillnaden är väl att Erkkis brorsa är ett par år äldre.
9. HAHA jag och Ante kör våra moves! Kan man hitta nån roligare o dansa med? 
10. Fint kort. Mitt halva huvud där i hörnet



Och några från måndagens skiva.

1. Jag och Malins vän
2. Malin och jag på dansgolvet. "I tell what I want what I really really want.."
3. Malin och Fabian som klippt av sig allt hår! Håret ligger i en skokartong hemma för det ska han sälja.


och avslutningsvis en fjortisbild på mig i min nya jacka.




och en sista på Xue, från när vi bakade bröd förra helgen



och en tredje sista från första skivan förra veckan
image105


S N Y G G

Trevlig kväll o liknande till er alla från oss alla

Joggingtur i vårsolen

Åh är inte det här vädret underbart?! Inte kan man väl må bättre än när solen skiner och det är ljust. Var ute och sprang nyss, andra gången i år utomhus, måste komma igång igen nu när det börjar bli varmare. Minska på gympassen till 2 ggr/veckan och springa ett ordentligt pass minst en gång i veckan.
Hur som helst sprang jag till Fridhemsplan, och från mig springer man längs med vattnet hela tiden, jättemysig väg och allt men FY vad kallt det var på tillbakavägen när jag gick de sista 15 minuterna. Ojoj. Blåser nå sjukt mycket.
Nog om vädret.

Om jag skulle vara smart skulle jag plugga lite nu, för snart kommer mamma och pappa hem (dom har kollat på en ny båt och jag håller tummarna. Vi sålde båten i somras) och så ska vi ut och äta. Jag röstade på sushi så vi hoppas på det.

Så ikväll blir det mat, städning av rummet (KAOS) och plugg.
Imorgon får jag äntligen träffa Emelie som är nere hos sin pappa, inte sett henne sen i somras efter bröllopet, och sen ska jag leka lite med Viktor innan vi drar på Erkkis och Tims skiva på Djurgården. Sen ska jag sova alldeles för lite och jobba resten av helgen.

Förresten så inte bara vill, utan Ska jag, boka in en ridtur/privatlektion i Maj någon gång. Jag måste få rida snart. Pyssla lite med en häst. saknar det något enormt. 



In a manner of speaking

Kom på att jag inte sa något om helgen. Det var en bra helg. På fredagen var vi några tjejer som kollade film och myste hos Erika. Jättemysigt. På lördagen satt jag barnvakt till Xue hela dagen, hon var här hemma hos oss och sprang runt och gjorde alla glada. Vad skulle man göra utan henne ibland? Hon får en och tänka på att små saker här i livet betyder så mycket. 5 år gammal och ändå är hon så smart på något sätt. Eller smart vet jag inte, kan väl egentligen inte jag bedöma.. i mina ögon är hon smart.
På kvällen åt vi middag på stan för att fira Lina som fyllde 19 förra veckan. Det var himla trevligt. Sen pyste vi till bla Olofs nya ställe, "Huset- almost like home". (Den där loggan är ju lite skrattretande ändå...) var väl ett bra ställe I guess? Träffade bla Daniel och Johanna. Ooootroligt kul! Kom hem i tid. Skönt. Pluggade hela söndagen.
Ja, så såg den helgen ut. Eftersom jag jobbar varannan helg är de helgerna man är helt ledig rena rama semestern. 

I måndags var jag på säsongens 2a skiva. Det var Malins och den var på fellows som ligger vid Östermalmstorg. Jag körde på klänning och klackar. Kände mig lite obekväm... pga klänningen. Det var trevligt i alla fall! Blev dock en hyffsat tidig kväll då med, eftersom jag höll mitt tal i svenskan igår morse! Langade m:et! Solklart för en gångs skull. Det behövde jag verkligen. GRYMT skönt. Jag höll ett tal om överkonsumtion och att medan vi i vårat samhälle spenderar extrema summor på materialistiska ting, så finns det miljontals människor i länder som inte ens har tillgång till rent vatten. Sunt, friskt och bra? Nej. Blir arg bara jag tänker på det.
Nu är det 'bara' 7 skivor kvar. Funderar starkt på att skippa åtminstone en... pengarna bara flyger åt alla håll. Har köpt en hel del kläder de senaste veckorna, och den där epilatorn. (Extrem smärta som jag kanske nämnde tidigare) måste chilla lite med all onödig konsumtion ett tag nu.

Idag har vi studiedag. MEN alla som går teori ska iväg till Uppsala ikväll för att se en dansföreställning. Bussen går 17.00 och är tillbaka 22.30. Om vi får något ledigt för detta? 
nej.
Om jag är glad?
nej.
Med tanke på allt plugg vi har tycker jag inte det är särskilt kul att alla andra får vara lediga hela dagen, hinna plugga hela dagen, medan dom som faktiskt har mest att göra ska åka iväg...
hmprf. Nej riktigt så neggo är jag inte. Det är ändå helt okej, är ju kul att se en föreställning. Bättre det än att gå på museum och konstutställningar. Det blir nog rätt kul ändå.
Bara jag pallrar ta mig till gymmet NU så jag hinner plugga någon timme innan. 

Ja, det var väl den updaten. 
Jag har mycket att göra. Jättemycket. Varvat med det är det lite mindre roliga personliga saker som pågår, samt det där med att jag inte har något sommarjobb. Förutom varannan helg då. 
Nej det är inte min tid just nu känner jag. 
Trots allt så är jag ändå glad och mår bra mestadels. Jag tar studenten snart. Jag har fått min vackra mössa. Jag har världens bästa vänner. Jag får snart åka upp till Härnösand och träffa min bästa vän och hennes mans barn. Lille William. Träningen går rätt bra. Jag har drömmar om livet och framtiden. Jag känner så många fina och bra människor. Jag trivs i min klass och i skolan. 
Vad har jag Egentligen att klaga över?

Den här låten ska jag sjunga på inval Sång och scenisk träning om några veckor. Ni känner säkert igen den från cubus reklamen. Love it.



Musik kan ge en så oerhört mycket. Som den här. Simpel men ändå så stark.



köpte i alla fall en situation sthlm tidning förra veckan. 

Engla

Helt sjukt. Kan inte sluta tänka på mamman. Det är så sjukt så det finns inte. 10 år gammal.
Hur kan en människa göra en sådan sak? Det finns liksom inte.
Usch...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab


Nyklippt

Smurfoutfiten igår var en succé, tyvärr hade jag inte särskilt roligt ändå, var igång ett par låtar på dansgolvet med nea, fanny o josse som var heeelt i gasen! Kände väldigt få personer och var inte alls den vanliga Sara som ääälskar att prata med nya människor och fjompa runt. Så jag kom hem redan halv 1. Väldigt lugn kväll med andra ord. Men det började bra och fick många komplimanger.

Klippte mig idag. Är rätt nöjd ändå... mer nöjd än jag varit förut i alla fall. Med andra ord stora framsteg.
Jag är egentligen superdum som skriver ett så onödigt inlägg i bloggen när jag har tusen saker att plugga.
Vill ni se min lilla att-göra lista? Ja, jag mår inte bra av den i alla fall..
Men, ska verkligen försöka tänka på en sak i taget. Och även ta en dag i taget. Så kommer det gå! 

gjorde ett test precis, svarade ärligt och trodde att jag skulle bli värsta pessimisten. 
Men resultatet var ju rätt bra:

Du är inte alltid optimist, men din optimistiska sida tar ofta över. Du är ganska realistisk och ser för det mesta saker för vad de är. Denna inställning till livet lönar sig, både i ditt privatliv och professionellt. Ditt sätt att se på livet ger dig inte bara mer energi, det gör också att du kan mobilisera dina krafter och fortsätta kämpa när du upplever motgång. Du ska uppskatta och vårda den här sidan hos dig själv, den är en av dina styrkor.

 

ni kan göra testet här: http://persontester.svd.se/take_test.php?idRegTest=1658

 

image88

 

slingorna syns rätt dåligt i det här ljuset, men det är mycket ljusare i alla fall. Och uppklippt som aldrig förr. Och uttunnat.. sjuuukt uttunnat... =/ skönt, luftigt och fräscht känns det i alla fall.

 

 

Min plugg lista:

 

Engelska C: Skriva en uppsats om Martin Luther King

Engelska B: hålla en muntlig presentation på 10 min, med Unn

Svenska B: muntliga nationella, hålla ett tal

Svenska C: uppsats, kan inte förklara kortfattat om vad (tog 1 h och 25 min för läraren att förklara uppgiften..)

Företagande och arbete: starta eget företag (på låtsas men ja, ni fattar)

Religion B: skriva ett arbete om Livets ord (sekter/trosrörelser) sedan hålla muntlig presentation för teoriklassen

Sångensemble: öva in stämman på "Hide and seek" som är riktigt svår... 

Plus kommande konserter, musikalen och gitarr.

 

Roliga veckor att se fram emot! Måste börja ta tag i allt NU. Lite varje dag så ska det gå ihop det här.. heja heja

 

=/ sen behöver jag ju inte tänka på att det betyg jag får på de här grejerna avgör slutbetyget i respektive ämne... HEJA HEJA..

 

 

Nu: Ett gilmore avsnitt, sen ska jag börja med Eng.C arbetet. Var på bibblan och lånade 5 böcker om snubben. Så nu har jag material så det räcker och blir över!

 

GOOOOOOOO SARA pepp pepp pepp pepp pepp

 

 


första skivan

Idag är det första studentskivan! Linneas. Jag kommer väl va hetast I guess med min smurf outfit..
lite tvek på att jag ser ut som en filmstjärna men whatta heck. Annorlunda i alla fall =D
Har sprungit runt i 3904803 olika affärer idag. Mössan o färgen var svårast att hitta. Lyckades rätt bra till slut. Dyrt vart det.... uuh. Tack o lov har inte alla de andra typ sju skivorna jag ska på något tema. Vet inte om det är så många som har det. Kul grej men lär bli dyrt i längden. Kanske får köra på smurf igen i värsta fall.
Yeye, nu bär det snart av!
Tack o lov får jag skjuts, men hemresan blir ju spännande..

image87

Joshua Radin

jess har verkligen bra musiksmak. Nu upptäckte jag Joshua Radin pga henne. (jessjess.se)

Träffande.
Sjukt träffande.



förvirring till tusen



20-årskalas

Det händer mycket hela tiden. Med andra ord är jag tillbaka i min alltför hektiska vardag... trivs fint med det men en dag som denna, efter en vecka i skolan (rätt lugn men ändå) och att ha jobbat sen 6.45 i morse och tränat och snart ska jag iväg igen, så känns det rätt slitigt. Imorgon blir det jobb med. Funderar hur jag i hela friden ska palla de här sista veckorna med allt plugg (har insett att det är sjukt mycket och allt spelar sjukt stor roll för mina betyg) samtidigt som jag ska jobba 8-timmarspass både lör o sön varannan helg. Plus träna 3 ggr vecka. Plus kyrkan. Skolan. Vännerna. Och sist men inte minst, skivorna.
Hjälp. Idag kom ännu ett stressmoment: jag får inte sommarjobb på hotellet. Jag får bara jobba varannan helg, det behövs inte mer än så.
Hjälp.
Hjälp. 
Panik. 
Trodde jag hade mitt på det torra nu vad gäller jobb.
Inte kul någonstans, verkligen inte.

Den här veckan började super... nu känns den inte lika super längre. Men det är bara kämpa på...! Det här ska jag klara fint. Ska stå där den 10e Juni och känna att jag gjort mitt bästa utifrån min situation. 
Och sen att jag mår dåligt bara jag tänker på körkortet behvöer vi inte prata om...

Mycket negativt. Sorry.
MEN positiva saker har skett denna vecka. Det har varit fint väder, mestadels. Jag har varit jätteglad i princip varje dag, trots att jag av olika anledningar sovit väldigt dåligt. Jag om någon mår sjukt bra av sol och ljus. 
Jag har verkligen mått bra. Sådär på riktigt ni vet.
Och snart kommer Nea!! Sen ska vi till Gamla stan, Jakobssons lägenhet, och fira PHILIP som fyllde 20 i måndags! Det blir massa härliga människor så trevligt kommer det säkerligen bli =) 10-15 pers i en etta. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

image86

Jag sommaren 06, eller 05. Det var en mysig dag ute i skärgården med båten, mamma, pappa och Linnea H! 
Bara för att jag ser så fruktansvärt skönt ut. (?!)
Ha.

teletubbies

Satt barnvakt åt Xue. Fem år gammal och hon ville hellre kolla på teletubbies än bolibompa. Kvinnan ville inte ens ut och leka. Utan teletubbies skulle hon se. INTE OKEJ.
Och ja, tinky winky är ju typ gay. Har med sig den där röda handväskan överallt. 
Det här nedan är ju lite gulligt, fast jag ser hellre att mitt barn kollar på annat än teletubbies... framför nu när jag vet att nån gay figur cirkulerar runt där. (ironi)
Men jag kan inte le åt dom där himla LALA TINKY BLAA. Näe, usch.



Det här är roligare:
(ni kommer väl ihåg "Charlie bit me"?)


 candymountain charliiiiie

haha.


Imorgon ska jag sitta med och bedöma blivande ettor som gör intagningsprov till sång på min skola. Ska bli GRYMT roligt! Kommer hoppa upp ur sängen hur trött jag än är. Jag lovar. 

Cyklade till gymmet kl 7 igår och det var ljust. Helt sjukt och jag blev lycklig. Så lycklig att jag faktiskt pallade 30 min på det där himla löpbandet utan paus, som är sååå tråkigt. Får köpa snygga träningskläder, är ju så mkt roligare o träna då, och börja springa ute lite nu igen när det börjar bli varmare. 
Styrketräningen går däremot framåt. Det är iaf roligt.

Den här veckan är fullproppad! Med massa roligt. Tom jobbet i helgen känns lugnt eftersom jag inte har massa plugg. Och skivorna kommer igång snart! Mösspåtagning om några veckor! schuukkkt.
Man blir så mycket gladare och positivare när solen är framme. 

En fin bild jag hittade från skrattstock i somras. Vet inte riktigt vad jag o mirr pysslar med? Johanna och Erkki ser ju minst sagt uttråkade ut. Hah. 
image85






Den där låten. Fastklistrad i hjärnan. Försvinner inte. Never. Ska den Alltid vara kvar? Vissa texter stämmer in så ordagrannt. Usch.



RSS 2.0