Lite bilder

Ska framkalla lite bilder, eller lite och lite blir nog över 200...300 kanske. Suttit på DG:s rum nu typ 2 timmar och valt ut några..

Så idag blir det bara bilder! CIAO


Martina, jag och Carro första veckan

okej det blir inte så många. Sjukt segt.


Mysbilden är från förra veckan när vi var uppe på taket i några timmar. Sen är det från caféet i helgen, och den sista är från färjan när vi var på Wilhelmsberg, en kursgård, i Storsjön för några veckor sen.

Nicest thingHelgen har varit bra. Vart på caféet, var ute i Åre igår och dansade. Det var kul, förutom att jag fick en armbåge i tinningen. Hårt. Så hårt att jag inte kunde sova på den sidan i natt och huvudet dunkar idag med.
Idag är jag känslomässigt ostabil. Mens skyller jag på. jag är glad, det är jag. Men idag saknar jag mamma, Unn, Ante, Marta, Nea m.fl. Jag önskar att mina vänner  där hemma i Sthlm skulle få se hur jag har det. Förstå hur bra jag har det. Och jag önskar att man kunde vara med alla man älskar samtidigt någon gång.
Jag hatar farväl.
Samtidigt är jag jätteglad över att få vara här själv, att ha fått göra det här på egen hand. Och det har ju blivit så bra. Jag trivs ju verkligen. Men som sagt, ibland får man sakna dom man älskar och bryr sig  om =)

Ikväll ska vi vara här på caféet med klassen och prata, kanske kolla någon film, äta och bara umgås. Alla zebrorna och pionjärerna (de som åker utomlands 6 månader för att missionera mm). Min nya, fina klass som jag tycker så mycket om =). Det är skönt att ha folk man litar på och kan krama här, för är det något jag inte klarar mig utan så är det kramar och närkontakt!

Ha det bra alla, jag saknar er! Och önskar att jag kunde vart med på församlingshelgen. Tack för de fina sms:en M!
<3<3<3<3<3

Höstmarknad i Åre

Det där med fjortonåringarna som jag träffade förra helgen, det häftiga var att de levde ett sånt liv som jag hade dött för när jag var 14. De sov i klubbhuset på stallet när de kände för det, red och pysslade med hästar typ varje dag, några av dom hade egna hästar. För er som inte kände mig när jag var 14 så var jag en riktig hästtjej då. Eller lite i alla fall. Red och hängde i stallet en del, drömde mig bort i hästböcker och så. Det blir nog lite ridning här uppe, ser jag fram emot!

Tro det eller ej, jag gillar det lugna livet här. Jag har inget att vara stressad över, fast ändå lyckas jag stressa upp mig över småsaker såklart men åh jag mår så bra av naturen och alla människor. Jag önskar verkligen att alla får uppleva naturen såhär närainpå någon gång i livet, samt detta att bo tillsammans med folk. Det är underbart. Självklart kommer det vara jobbigt ibland men helheten är underbar. Verkligen. Jag får lära känna folk varje dag, se nya sidor av vänner som är både bra och dåliga och det sköna är att vi gemensamt har gud. De flesta, inte alla, är kristna och det gör att man tillsammans har så mycket att prata om och disskutera och lära sig.
Så vuxen jag låter nu!
Och filmkvällar typ 4 dagar i veckan klagar man inte på.

Hur som helst var jag ju ledig några dagar förra veckan så då var jag hos min farbror utanför Östersund. Lekte med kusin Anna 2 år gammal som utan överdrift är sjukt skön. Hon kan säga "Hey baby, I love you" bara det säger väl en del.
Familjen kom upp och hälsade på, mycket trevligt. Inte bara att träffa dom utan också att få massa mat och överkast mm till rummet.
Var också på församlingshelg i lördags, var bara med lördagen eftersom familjen var här. Det var trevligt, verkar finnas en hel del sköningar i Undersåkers församling. Vi som går Zebra kommer ha väldigt mycket med den församlingen att göra så det känns kul att dom verkligen välkomnar oss och är trevliga.

I helgen är det höstmarknad i Åre, då blir det häng på Zebra caféet första gången. Det blir chill. Ska stå och sälja kaffe och prata med folk. Jag får prata riktigt mycket här, det trivs jag så bra med. Haha.

Det kommer bilder, gott folk. Det kommer. Ni kan få se ristafallet i det här inlägget.
Ristafallet ligger skitnära skolan, jag ser det varje morgon när jag går upp typ. Skitfränt. Ronja stod där och skrek sitt vårskrik i filmen.

Vackert va? Där har flera badat, tänk er att stå där bakom och bada. Kallt men fränt. Det ska jag göra i vår, måste ju göras minst en gång när man bor så nära.

Just det hörni!! Nästa helg ska vi ha liftartävling till Trondheim! Ballt. Jag och Anton kommer lätt vinna. Berättar mer sen.

Skriv en kommentar hörni, jag blir så glad då. Hur mår ni som läser och vad händer i era liv? Tell me.
CIAO

Häng med ungdomar

Hej på er igen! Har verkligen inte mycket tid att uppdatera bloggen, eller tid finns väl lite då och då men det är väldigt trist att sitta vid datorn här när man istället kan umgås med alla sköningar..
Det är verkligen underbart. Jag trivs fortfarande som fisken i vattnet.
Ett exempel var igår kväll, efter HOTT träningen (träning som är varje måndag, 2 timmar) hängde jag på Antons rum, sen vart det film och alldeles för lite sömn (inte bra men mysigt var det).
Tänk er, varje kväll får jag hänga, prata strunt, prata viktiga saker, be och bara vara med helt underbara människor. Jag gillar det så mycket! Underbart.

Nu börjar jag om några minuter och innan det måste jag gå på toa...

Skriver ett längre inlägg när jag har tid, om några timmar åker jag til farbror som bor lååångt utanför Östersund, är där till på lördag. Sen är det församlingshelg plus att min familj kommer upp på torsdag!
På torsdag får jag krama både mamma, pappa och Micke! Ska bli härligt.
Ska ta bilder på rummet och på lite folk och lägga upp också.

En sista sak, i lrödags var det första kvällen på cafee´t, där träffade jag världens skönaste fjortonåringar! Berättar mer sen.

PUSS

Järpens festligaste festival

I helgen har vi, Zebrorna, stekt hamburgare på en liten festival. Och med liten menar jag liten. Jag mår fortfarande schuukt bra, jag vet inte riktigt vilken dialekt jag pratar, det är ju folk från hela Sverige här. DG, en kille i teamet, han kommer från Kainualsjärvi i norrbotten, 90 mill UPPÅT HÄRIFRÅN! Galet.Ida och jag, hon är från Värnamo och känner Marta också, för er som vet vem det är


RSS 2.0