Zebrateamet 08/09


Nu har Simon redigerat och fixat klart bilderna. Är dom inte sjukt snygga?! Här kommer två.
Den på teamet är den bilden vi ska ha på hemsidan. The picture with tha big P så att säga.

Ps. IKVÄLL ÅKER JAG HEM TILL STOCKHOLM!! wie.
Och nästa vecka är det snowboard snowboard snowboard och rida häst som gäller.

Stockholm

Lediga idag. Otroligt bra. Sov länge, vart inte mkt sömn i helgen. Och nu ska jag till hästen.

Jag åker hem på torsdag kväll. Kommer hem tidigt på fredagmorgon. Av lite olika anledningar som jag inte tänker skriva här. Grymt skönt ska det bli. Bli ompysslad av mamma och pappa lite. Träffa några vänner.
Sen åker jag tillbaka på måndag kväll igen...

Det är inte lätt när det är svårt

Photosession and möte i Undersåker

Den här veckan har faktiskt vart rätt sugig. Trist att säga, men jag har mest velat åka hem sen jag kom tillbaka efter höstlovet. "Smekmånaden" här är över och vi i teamet har lärt känna varandra bra, men också mindre bra, egenskaper och den här veckan har mycket fokus legat på de dåliga, tycker jag att det känts som i alla fall. Jag hoppas att allt kommer kännas bättre när säsongen är igång och det blir lite nya sakersom händer. Sen hoppas jag även mycket på att jag ska få rida och pyssla med den här hästen jag skrev om i förra inlägget. Det skulle kännas bra att ha någonting utanför skolan som jag gör själv, för mig själv. Man har ingen egen tid här, hemma i Sthlm gymmade jag 3 gånger i veckan själv. Och det var något jag älskade. Att gå och träna själv och göra något för sig själv, med sig själv. Ja ni hajjar.
Men hursomhelst har jag det bra också. Måste bara sluta ta åt mig av allt så mycket som jag gör.

I fredags efter ledarskapskursen (den är riktigt bra och jag verkligen gillar torsdagar och fredagar då vi har den kursen) åke vi till Ristafallet och tog bilder på teamet till hemsidan. En kille som går bibellinjen på skolan är hobbyfotograf och en riktigt bra sådan. Att kolla på hans bilder är en ren fröjd för ögat. Ärligt talat alltså, killen vet vad han gör. Har sett några av bilderna och dom är snygga. Riktigt snygga. Men ni ska i alla fall få se några backstagebilder!


Ganska najs miljö att fotas i va?

Vi var förväntansfulla... frågorna var många och svaren få. Ska någon trilla i vattnet? Ska jag ha utsläppt eller uppsatt hår?

I väntan.                             In action.             Genrep. Haha stod inte sådär under mötet i alla fall..

Idag höll vi i mötet. Zebrateamet. DG predikade och jag var med i lovsångsteamet. Sjöng även en sololåt, som min vän Marta skrivit. Den låten betyder sjukt mycket för mig så det var svårt att sjunga, har dessutom inte sjungit ´seriöst' sen begravningen i sommras. Så det var ett tag sen. Sjukt kul att sjunga i kyrkan, det blir ett annat fokus då.

Nu ska jag kanske ut och leka i snön med de andra, har snöat rätt mycket nu. Senare ska vi på middag hos Olssons. Trevligt såhär en söndag eftersom man då slipper laga egen mat och betala :P haha

Inte många veckor kvar till jul!! Stockholm kära Stockholm.... 

Snön har kommit

Japp, snön har kommit upp till Åre nu. Lite i alla fall. Sen är det rätt kallt nu också vilket är positivt för kyla+lite snö= snart öppnar backarna. Fy vad kul det ska bli att få åka snowbaord igen!! Och nu har man dessutom en hel säsong på sig.
Förra veckan fick vi de nya skidkläderna, det kostade en del men vi hade bra rabatt och de är sjukt snygga och bra kvalité.
Matilda och jag gick på en rätt lång promenad idag, och vi råkade gå fel och tänkte ta en rätt ogenomtänkt omväg. Haha vi fick klättra ner för ett stup! Och då menar jag nästan att det var ett stup. Riktigt brant, det var så härligt att känna sig liten igen och leka i skogen.. lär bli fler tillfällen för skog finns det gott om runt krokarna så att säga.
På tillbakavägen fick vi ett litet infall att knacka på hos några som bor rätt nära skolan och har en häst. Jag pratade på med farbrorn och vi kom fram till, hör och häpna, att jag ska få sköta och rida hästen!! Det är nog min familj som kan förstå hur lycklig jag är... det är en dröm för mig. Att helt själv få pyssla om en häst och rida ute i naturen. Det gick inte riktigt hemma i Sthlm med mitt stressiga liv, prioriterade bort hästar och stallet och har inte ridit på två år. Så jag ser verkligen fram emot det här. Hoppas att allt går som det ska. Hästen verkar snäll och farbrorn med så det är goda förutsättningar. Det är en cardenner och det är en arbetshäst (farbrorn jobbar mycket med den i skogen, så den är stor, kraftig och jättestark).
En gammal bild på Marta (som snart kommer upp och hälsar på!!). Det roliga med bilden är att hon är kristen, och inte dricker. Så den är väl inte så kul om man inte känner henne helt enkelt. Men jag såg den på facebook och garva lite så tänkte dela med mig till världen, Er.


Och här har vi henne, hästen. Hästen med stort H. Hästen som jag hoppas på att lära känna och få ta hand om lite då och då. Sjukt dålig bild men i alla fall. Den är fin.Här står jag, nära ristafallet och njuter av solen och den vackra dagen.
För det är sådant man gör här uppe i Jämtland när det är fint väder
...och det är inte så tokigt trots allt.

Och tänk er en sådan här dag på hästryggen. Kan inte bli mycket bättre.


Gå in på www.zebrainfo.com och klicka er vidare till bloggen så ska ni få se och läsa om vad jag och teamet gjort de senaste veckorna. Bloggen kommer uppdateras minst en gång i veckan framöver så läs där om ni vill läsa om vad jag faktiskt gör här uppe. Tänkte även att jag ska skriva ett inlägg om det här på bloggen för er som inte riktigt fattat vad det är jag pysslar med.

Och hörni, några av er var bra kommentarer ett tag där men nu börjar det va som vanligt igen. Det är SÅ mycket roligare att uppdatera bloggen om man får lite feedback =) så konstruktiv kritik/bara en hälsning får ni gärna komma med. Det uppskattas!

Puss och kram nu ska jag kolla på The hills (förmodligen en av de sämsta serierna någonsin, haha!)

Snow patrol

Snow patrol är rätt bra. Har lyssnat på dom lite förut men börjat lyssna mer nu och ja.. dom är najs.
Som den här låten. Videon är söt och låten har en otroligt fin innebörd. Funkade tyvärr inte att lägga in den här av någon anledning. Men klicka dig in och lyssna på texten.
http://www.youtube.com/watch?v=I7taFtKZEDA

There you are standing right in front of me
All this fear falls away to leave me naked
Hold me close cause I need you to guide me to safety
No, I don't wanna wait forever
Och en till låt, Jesus walk with me med Club 8. Ni känner igen de från Apollo reklamen va? Otroligt bra och mysig låt.
Nu blir det HOTT träning 2 timmar

Back in Åre

Jag suger på att uppdatera, I know. Nu är jag i alla fall uppe i Åre igen. Veckan hemma i Stockholm var underbar. Den var verkligen så bra den kunde va alltså. Jag träffade nästan alla jag hade planerat att träffa, några sket sig mest pga att jag planerat in lite för mycket... dumt.

Har bland annat:
-gymmat med pappa
-övningskört
-bowlat (jag var sämst såklart)
-ätit sushi
- ätit ceasarsallad 3 gånger
-tagit blodprov (ska börja äta en stark medicin mot acne)
- vart ute o dansat o träffat folk ett par gånger (bla en minifestival som inte riktigt var min grej och en danskväll med Rebecka på toxic som slutade med kebab och dålig mage)
- vart på den häftiga baren "Och himlen därtill" i Skrapan på söder med Peter, gå dit! Något najsig utsikt. Egentligen kommer man inte in som 19 men det är bara snacka lite och va snygg så löser det sig... ;) beror väl på vem/vilka man är med också.
- träffat min nya vietnamesiske kusin
- vart på bio, Rallybrudar (inge rolig film men med rätt sällskap så)
- shoppat på IKEA och massa andra affärer...

och massa mer.... tack alla fina vänner, familjen, släkten. Ni är så underbara och världens bästa! Och Stockholm är en underbar stad med massa kul, ta vara på det. Jag trivs här uppe, men storstaden är alltid storstan..
Och jag är inte jättesugen på att vara här ärligt talat.
Men det känns nog bättre om några dagar, det finns ju fina människor här också.. men ni där hemma är ju kind of special.

Aja nu ska jag duscha och sen kolla på De tre vännerna och Jerry med DG. Ciaobaren "Och himlen därtill"


Hej då var det ja.
Mina föräldrar är förresten i Thailand.. inte alls avis. Hoppas ni har det bra =)

RSS 2.0