So much to do, so little time

Jobb, krister, vänner, familj, träna.
Sol, sol, sol
Sitta inne och lägga ner massa tid på blogg och datorn?
Nä.

Men några bilder från midsommar ska jag väl lägga upp =) då blir det minsann någon på mannen också =)

Har sån sjuk träningsvärk, gick på mitt första booty pass på gymmet i förrgår. Shit vad det tar bra! Och igår tränade jag med personlig tränare. Så idag har jag ont nästan i hela kroppen. Grymt skönt att ha kommit igång med gymmandet igen!
Ikväll blir det springa ca 8 km. Älskar att springa längs söder mälarstrand och norr mälarstrand. Längs vattnet precis hela vägen hemifrån o så runt en del av kungsholmen där. Jag gillar Stockholm så mycket så det är sjukt.

Nu; fortsätta sola!!

Rensat hela mitt liv

Jag skrev precis det bästa inlägget någonsin i min blogg historia.
Och vad händer?
Hela skiten försvinner.

Midsommarafton börjar inte bra. Inte någonstans. Förutom att han äntligen är hemma.
ÅÅÅÅÅÅÅH inlägget var verkligen bra skrivet!!!!!!!! La ju banne mig ner tid för en gångs skull.
RÖV!!

Men nej jag ska inte vara någon bitterfitta för det inte.
Midsommar ska bli bra, tålamod Sara, tålamod...........................

Det handlade om att jag packat om mitt liv i alla fall. 5 kartonger blev en. Gamla dagböcker. Gamla killar. Jag var killtokig. Jag var kär (ja jag tror faktiskt det) för första gången när jag var under 10 år gammal. Hade en nalle som hette "Seven eleven", berättade om varför den hette det.
Och jag beklagade mig och peppade mig själv.
ÅÅÅH himla bloggskit! Jag bara såg framför mig hur mamma skulle älskat den där texten. hur hon hade garvat åt mig och känt igen mig så i mina ord.

Som sagt. Tålmod tålamod tålamod. Det lär jag ju behöva idag.

Glad midsommar på er!!!!!

konsten att vara uttråkad

Jag är som sagt sjuk. Har varit det sen i onsdags. Men eftersom jag började på ett nytt jobb sjukanmälde jag mig inte utan körde på, så igår och idag när jag är ledig tillbringar jag dagarna med att sova, äta lite, kolla på film och 'How i met your mother' samt tänka på det jag borde göra. Vilket är städa, packa upp mina saker och slänga massa gamla kläder mm.
Jag har efter varje dag på jobbet varit så slut att jag bara kommit hem och lagt mig framför tv:n och somnat. Och eftersom jag är sjuk så har jag inte träffat några vänner heller.
Sammanfattningsvis har jag inte träffat en vän på en vecka. Dom som känner mig vet att det är onormalt för mig. Så jag är sååååååååååååååååå uttrååååååååkaaaaaaaad.
Igår åkte jag i alla fall till farmor och farfar, där kan man snora på och dom är lika glada för det. På vägen köpte jag nya underkläder som jag garanterat kommer känna mig snygg i så fort jag börjar träna igen när förkylningen är över. Man får tänka framåt när man känner sig eländig helt enkelt.
Men ikväll ska jag nog inte sitta hemma ändå. Jag orkar och vill inte. Något måste jag göra. Är ändå mest snorig nu. Ingen feber.

Några snygga bilder från photobooth kanske? Jamenvisst varför inte.

Hej. Jag är sjuk och jag har en hårnål i munnen
Hej. Jag är dum i huvudet. Hej. Jag köpte en ny tröja och var glad. Hej. Jag är sjuk och i ett desperat försök att känna mig lite fin flätade jag in hela mig i tantflätor.


 
En kväll TILL hemma?     BLÄÄÄÄÄÄÄ.                Glöm det.

Att jobba på lyxhotell

...är inte alltid så lyxigt ska jag be och få tala om. Jag började jobba som receptionist på ett femstjärnigt hotell i Sthlm i måndags. Det första som hände var att jag fick en ashet kostym. Det roliga är att kjolen och även klänningen går nedanför knäna på mig medan de på de andra går typ ovanför knäna. Hejjagär159cmlång. Men det passar bra ändå faktiskt. Snyggt är det!
Sen var det rundvandring. Och det är kanske dumt att säga men rummen är inte alls så fina som jag förväntade mig. Men i övrigt är det enormt bra service, fin matsal/bar, alla gäster har tillgång till ett gym med jacuzzi mm. Det är väldigt mycket att lära sig, mycket mer än på förra hotellet jag jobbade. Det är så mycket petigare med allt, jag måste ha håret och naglarna på ett visst sätt, får inte bära ett glas om det inte står på en bricka mm. Igår kände jag mig jättesnurrig av all information och fick dessutom feber.. imorse mådde jag riktigt dåligt men det går inte att sjukskriva sig på 3e dagen. Säger sig ju självt. Så tjenare vad jag lagt på smilet och ätit alvedon hela dagen (bytt kläder en gång pga febern som jag svettades ut). Och tjenare vad bra det har gått!!! Jag värvade 3 nya medlemmar till det systemet vi har, chefen såg detta och efter det var det inte så svårt att våga fråga om en ledig helg i juli kan jag säga.. ;) (då jag och Erkki ska ha 20-årsfest!)
En jobbig sak, det är när män kommer och ska betala sin pay-tv. De ska betala sin porr och vill självklart inte ha den på samma nota som företagsnotan. Åh det är så äckligt och tydligen inte så ovanligt bland rika män..
Dessutom är inte personalytorna lyxiga, inte alls. Helt vanlig standard. Men alla springer runt i kostym och det märks att folk är serviceminded.
Så som sagt- inte alltid så glamouröst. Man får veta information man helst skulle slippa.
Jag hoppas att jag mår bättre imorgon och om inte så är det bara köra på. På fredag och lördag är jag ledig så då blir det vila!

  jag ska bli en business woman så jag alltid får (läs måste) vara snygg på jobbet

Nu är jag medlem på World Class igen. Lyckades fixa till mig ett väligt bra pris för att få träna på alla deras anläggningar i ett år, alla öppettider. Kan även frysa kortet om jag åker utomlands ett tag. Så nu börjas det gymma igen! Ska bli riktigt skönt. Minst sagt välbehövligt. Morgonpromenader och egen träning i all ära, men det är inte alls lika effektivt som att svettas riktigt ordentligt på ett gym. Får dessutom 4 gånger med personlig tränare. Asbra sätt att komma igång med de nya maskinerna mm! Tränade med lite annorlunda maskiner på förra gymmet, plus att jag även tänkt börja med fria vikter.

jag förra sommaren, då jag sprang en mil på ca 54 min (det gör jag verkligen inte nu kan jag säga..)

En sak jag tänkte på sen jag flyttade hem är att jag saknar faktiskt inte Åre. Inte alls. Inte än i alla fall. Det kommer kanske. Det är så annorlunda liv bara. Där och hemma. Jag trivs med mitt sthlms liv. I alla fall nu. Är glad för vad jag fick vara med om och ser tillbaka på året med värme, på de fina människor jag lärde känna. Men det är gjort liksom. Nu går vi vidare
underbara dagar på fjället var det verkligen.



Och just det! Jag som hoppar så mycket i den här inlägget ändå kan väl fortsätta. Jag har en preliminär resplan för vintern; en månad i Jordanien, Egypten och Israel (med en kristen organisation som heter Surfing the nations) och sen några veckor i Asien (bla Vietnam) med mamma och pappa. Dom ska resa runt där i 5 veckor så jag tänkte kanske haka på dom på slutet av deras resa. Vi får se men det pirrar i magen när jag bara tänker på hur mycket jag förhoppningsvis får uppleva om ett halvår. Och jag menar, Sveriges sommar. ja ni ser ju hur det regnar och regnar. OM jag längtar till värme och bli brun!!

Sonja (vän till familjen, som min extra mormor när jag var liten) som jag coh Unn hälsade på hos i Spanien, Torrevieja förra sommaren. Jag vill bli brun igen. Man är SÅ mycket snyggare brun. Och det ser SÅ mycket ut som att jag är knallröd där. Ni hajjar poängen.




Men resorna är preliminära som sagt.. helt nya ideer. Kanske slutar med rumänien, vem vet? Vill kanske dit och volontära på barnhem.
Får se helt enkelt, hur det blir med jobb och allt. Är i alla fall grymt nöjd med livet just nu.
Kanske inte så konstigt när man svävar på moln.


Ciao!

Stockholm i mitt hjärta!

Ja det var ett himla tjatande från min sida om det här med flytten hem. Nu är det gjort i alla fall och jag bor hemma hos familjen igen på obestämd tid =). Det känns helt underbart!
Efter en lyckad grilltillställning hos min lärare i hans superfina hus med extremt stor terass (utsikt över Åresjön och Åreskutan) och mys på skolans tak under lördagkvällen kom pappa på söndag förmiddag och vi åkte hemåt. Jag körde 15 mil och sen gasade pappa på för fulla muggar så det tog ett par timmar mindre än väntat.. han är galen när det gäller att köra långa sträckor.
I måndags var det 28 grader varmt och jag fick en helt underbar dag i solen. Träffade bla Jacob, Kajsa och Jens, Ante en snabbis och på kvällen, efter att ha strosat runt längs Skeppsholmen och solat i gräset och tittat på människor och åkt tunnelbana så satte jag mig med några vänner på en uteservering vid slussen. Vilket avslut på dagen! Igår och idag har jag tagit det lugnare, packade upp och rensade lite saker igår sen vart det vänner och mysigt sällskap. Idag har jag sovit alldeles för länge och ska ut och träna nu, sen blir det in mot stan för att leta studentpresenter till Greta, Miriam och Rebecka. Greta och Miriam tar studenten idag så ska på deras mottagning ikväll, efter det blir det utgång med Anny och Kajsa =).
Imorgon tandläkare alldeles för tidigt, fortsätta packa upp och rensa gamla saker, leta skor till jobbet med mamma, middag och bio. Fredag Rebeckas utspring+mottagning och sen utgång med bla Nea! Wie.
Vilken bra första vecka =) fullspäckat ska det vara!

På måndag börjar jag jobba på hotellet!!!! IIIIIIIIIH! Tror inte man kan längta till ett jobb mer än såhär.. =)

RSS 2.0