smink på

Glömde en resa igår. Hur i hela friden kunde jag glömma LOFSDALEN sportlovet 2007!
Det var en av de bästa resorna i år.
Det var ett ungdomsläger med vår kyrka och folket från Älta.
Folk man lärde känna, och jag vågade mig på offpist med brädan. Eller offpist o offpist... lite i skogen iaf.. haha. Vi var med om en lumpen liknande i jobbighetsgrad provning. Kallar jag det för iaf. Vi gjorde små korta sketchfilmer, vi virkade (nej inte jag men de flesta) vi blev berörda av gud och vi hade en härlig sammanhållning!
Sportlovsläger är bland det bästa som finns. Det var ett rätt litet och gemytligt läger som jag aldrig kommer glömma...

Nu sitter jag här o ser ut som en wannabe fjortis med för mycket foundation. Ska inte spöka ut mig alltför mycket, det värsta gör jag väl framme hos Fanny. Tänker INTE åka tunnelbana själv med hela utstyrseln.
Evelina min kvinna har övergett mig, likasaå brunnapojkarna, och nu Anny med?!
Kom min kvinna, KOOOM

Jag lovar att ta bilder.

Årsresumé

Jag gör en sånhär variant, snor idén från metrobloggen.se/socker.
Idé och idé... men aja!

Jobb: Slutade jobba på McDonald´s i början av Juni, hade jobbat där ett år då. Jobbade under sommaren och hela hösten på Hotell Mörby vid Danderyds sjukhus, som våningsvärdinna (finare ord för städerska). Jobbade min sista helg där nu i December pga att jag fått ett nytt jobb som hotellreceptionist på ett hotell som ligger i Bromma, endast 1-2 km hemifrån. Ska bli spännande och kul!

Relationer: Angående kärleksrelationer känns det för privat att skriva om, men jag kan säga att det här året varit minst sagt händelserikt... på gott och ont. Man lär sig. Och hoppet finns kvar... mer än så säger jag inte ;)
Vänner och familj, jag har insett vikten av vad vänner och familj betyder. Har vänner från massa olika håll och jag är jätteglad över att känna många människor, har dock börjat inse att det inte går att hålla kontakten med alla. Men att lära känna nya människor är något jag är bra på och älskar eftersom jag är översocial. Någon ny viktig vän som betyder mycket har jag lärt känna och någon gammal är kanske på väg tillbaka..
Mina vänner från klassen, från kyrkan, från Kungsängen och från Härnösand. Så olika gäng, helt skilda liv, känner att jag ofta är emellan en umgängeskrets o en annan eftersom alla lever så olika liv. Men jag vet vilka som sitter kvar i hjärtat och alltid kommer göra det på ett eller annat sätt.
Familjen är det bara bra med. Inser att jag och storebrorsan börjar bli vuxna, vilket även innebär både det ena och det andra. Bland annat att jag under året insett hur mycket mamma, pappa och Micke verkligen betyder. De tre försvinner aldrig, oavsett vad som händer i mitt liv. Så är det bara. Det är jag oerhört tacksam över!

Skolan: Har gått sisådär pga att jag varit väldigt skoltrött under vissa perioder, men jag har klarat mig med helt okej betyg och jag trivs tack och lov apbra på världens bästa skola www.estetiska.se. Nu i trean går jag en teoretisk inriktning vilket innebär färre musikkurser och fler "vanliga" teoretiska kurser, som ex sv c ovh eng c. Det är kul med utmaningar, men lite väl mycket vissa perioder. Ska blo grymt skönt att ta studenten men så jobbigt eftersom jag älskar min skola i sin helhet om inte minst min underbara klass.
Sången har gått jättebra, är inne i en riktig utvecklingsperiod och mitt register har ökat väldigt mycket. Det känns jättekul och jag tar sången och de musikämnena jag har på större allvar nu när jag läser mkt teoretiska kurser.

Sommaren: Oj, var ska jag börja? Typ bästa sommaren i mitt liv på många sätt.. det började med att Johanna kom ner och hälsade på (bästa vän från Härnösand) sen åkte jag upp till henne, sen åkte jag och 8 vänner till Frankrike. En klasskompis har ett hus på rivieran så vi var där en vecka och hade det kanon. Sol, bad, party, vänner. Mycket jobbigt hände, men också mycket kul! Jag och Marta reste själva från Skavsta till Beziérs, bara det var ett äventyr i sig, haha.
Jobbade tre veckor på Hotell Mörby, hängde med vänner, solade, badade. Hade det underbart! Åkte till Härnösand för att Johanna och Samuel skulle gifta sig, var brudtärna och sjöng på bröllopet. Åkte även och hälsade på Emelie, barndomsvän från tiden då jag bodde i Härnösand. Kom hem för två nätter och åkte sedan ut till Rödlöga (Sthlms skärgård) med världens bästa Marta i 3-4 dagar. kajsa kom sista dagen. Något jag aldrig kommer glömma, helt sjukt underbart på många sätt, inte minst att jag verkligen insåg hur mycket hon betyder för mig och jag betyder för henne. Myket prat och de där listorna och båtlåtarna... haha.
Åkte sist men inte minst med Miriam till Frizon (kristen festival utanför Örebro) över två dagar. Träffade gamla vnner från Härnösand, Örebro, läger och hade det trevligt.
Sen började skolan och ett tråkigt slut på sommaren var att Jacob tog sitt pick och pack och flyttade till Hawaii för ett halvår.

Resor: Resor utöver alla resor i sommar har varit pingsthelgen i Nora med Philip, Johannes och Miriam. Hahaha ojoj, minnen där med! Vi drog och myste till Philips landställe helt enkelt. Sen har jag även hunnit med en till utlandsresa i år, Gran canaria med mamma i november. En vecka med sol, bad, slappande och en dags surfing. Bästa veckan under hela hösten. Jag blev ju kalasbrun! Vad mer kan man önska ;)
Och Göteborg var vi ju i också, med ungdomarna från kyrkan. Liseberg och så. Det var i September. Rolig helg!

18 år: Grillfest hemma hos mig på gården med vänner från klassen, kungsängen, kyrkan och några andra. Minst sagt trevligt! Kul att 20/28 kunde komma trots att det var på sommaren. Det blev utgång till Club Clara där Daniel hade ordnat vip-mojs, det var sjukt roligt och det sltuade med att jag, Lina och Philip sov hos Daniel. En dag jag aldrig kommer glömma, tack allihop :)
Måste även tillägga att det var denna dag jag fick min guldfisk Bacon av Miriam, haha som ännu lever. Om inte Miriam tagit kol på honom nu när han flyttade till henne när vi åkte till Finland.

Bloggen: Ja vad har jag att skriva om bloggen egentligen? Har inte hållt på så länge och skriver mest för att jag tycker det är kul att läsa i efterhand och för att de vänner som man inte träffar så ofta ska ha lite koll på vad som händer i ens liv. Det är skönt att skriva av sig lite helt enkelt. Mitt mål är inte att få massa läsare och skriva flera inlägg om dagen, det har jag inte tid med (förutom kvällar som denna då man faktiskt är hemma). Men under 2008 ska jag ha med fler bilder och göra det hela lite snyggare, så blir det roligt för vänner och för mig att läsa =)
Men någon bloggnörd har jag inga planer på att bli... men man ska aldrig säga aldrig.

Övrigt: Ehh... kom till final på karaoketävling på finlandsbåten, haha, köpt endast 2 par jeans under hela året vilket är rent ut sagt knäppt för att vara jag, varit duktig på att träna ända tills mitt kort på World Class gick ut den sista Oktober och nu har jag inte tränat på 2 månader. Jag kommer igång i Januari då jag ska börja på Friskis! Beachen 2008 ska jag känna mig fräsch! Frisk och fräsch.
Jag har insett att det är vi själva som skapar våra begränsningar.
Jag har insett att man får faktiskt vara hemma en kväll utan att ha dålig samvete ( eller börjar inse.. jag har svårt att koppla av, men jag är såå mycket bättre på det nu! Planerar inte lika mycket längre.)

2008: Sista terminen i skolan, hopp, studenten, sommar, höst, ja det är mycket frågetecken. Men det kommer bli ett sånt bra år! Spännande är det rätta ordet. Liksom jag tar studenten! Jag är fri, fri att göra vad jag vill. Åhh resa resa resa. Får se helt enkelt, en del frågetecken löser sig under våren.

Nu orkar jag inte mer. har ju skrivit som en tok.
Ha så kul ni som orkar och vill läsa =)

Nu, några vänner avsnitt och sen sängen! Ska upp till farmor o farfar rätt tidigt. (tidigt i min tidszon som är runt 10-11 men iaf...)

Dragqueenpartaj

Imorgon kväll ska Fanny, en vän till Nea ha fest hemma hos sig med tema dragqueen! Hon bor i en ashärlig lägenhet vid Östermalmstorg, lite udda planlösning men en häftig sådan. Tvåvåningslägenhet till och börja med, inte alltför vanligt i stan.. yeye. Kul ska det bli!
Alla mina härliga (TRÅKIGA) vänner orkar/vill/kan inte följa med, men Anny min kvinna hon ska spöka ut sig med mig! Förhoppningsvis joinar Evelina också.

Idag har jag chillat, kollat på vänner, gjort en apgod sallad, och vart i stan ett par timmar med Nea och Fanny och försökt hitta något att ha på mig till imorgon. Det gick inge vidare med det men hittade lite hud-och hårvårdsprodukter på kicks. Igår köpte jag Lee-jeans för halva priset,  lite underkläder, linne och den där haglöfs ryggsäcken jag skrev om i förra inlägget. Jeansen var ett fynd, linnet med, tidigare 200 fick det för 49. Balsam från Björn Axén för 55 kr var inte heller fy skam. Inte gjort av med alldeles för mycket pengar och köpt sånt jag behöver. Känns bra!

Såndär årsresumé´ser jag att folk gör på bloggar hit och dit... kanske ska man palla med att skriva ett par rader, blir senare ikväll i så fall. Hinner varken imorgon eller på måndag.

Veckan:
Igår:
kom hem, shoppade, åkte till lägenheten
Idag: chillat, kollat på vänner, vart i reakaoset, kanske träffa en vän ikväll eller bara ta det lugnt
Imorgon, söndag: åka till farmor och farfar i Upplands väsby, träffa de jag ska fira nyår med och planera meny, fixa mig med Anny för festen
Nyårsafton: åka till Emil på eftermiddagen och fixa middagen, finmiddag med vänner och sen utgång
Nyårsdagen: Johanna kommer!
Sen är hon här ett par dagar, och på fredag/lördag åker jag kanske ner till Marta i småland, men tror inte det. Blir liiite för mycket under ett lov jag tänkt slappna av på..

När jag tänker efter är det kanske smart att bara va kvar här  lägenheten ikväll och ta det lugnt.
Eller pallar man? Det är ju inte så spännande! Man är bara ung en gång... men ska ju ändå parta både imorgon och på nyår. Snacka om att tänka högt. Eller skriva högt.
Äh, ta hand om er!


No matter what ever happens in your life, God will always love you..

finland

En av alla släktingar här ute i skogen har skaffat bredband =) segt är det, men det är fortfarande bredband!
Det har vart fullt upp med att träffa olika släktingar och åka hit o dit sen vi kom fram i söndags kväll.
Har tagit lite foton, och ska som sagt köpa ny sladd (eller orka leta ordentligt) så jag kan ladda upp alla 400 bilder...

Ska åka mot Helsinki tidigt imorgon, sen åker jag och Micke båt hem därifrån, hemma på fredag morgon! Mamma och pappa stannar kvar hos Henkaa och Tarja och firar nyår med dom.

Jag har..:

bastat (alla utom jag än så länge, haha, borde kanske orka ikväll, micke tycker inte jag är en riktig finne)
kämpat på med finskan (det går tyvärr sämre o sämre för varje år som går... men nog funkar det fortfarande, måste börja prata mer hemma! Fick iaf en kommentar igår som va snäll "hur kan du prata så bra finska o aldrig ha bott i finland?" /okänd iof påverkad snubbe på ett uteställe men ändå ;P)
träffat mormor, massa kusiner men inte i närheten av alla, träffat morbröder o mostrar, men jag har inte sett till min förra sommarkärlek, hade vart kul och se vad som hänt med honom
förvånats över att den "stora" staden som ligger 7-10 mil härifrån faktiskt har ett helt ok uteliv
insett att jag var typ bäst på dansgolvet igår (finnar kan inte dansa...)
varit med i en karaokefinal på vägen hit på båten, kom tvåa eller trea, fick ej veta men av skriken att döma kom jag trea (sjöng "We are family"! "Jailhouse rock "fanns inte?!)
fått fina julklappar från släkten
vart på kyrkogården här i Kitee och för första gången trivts på en kyrkogård (var vid morfars och typ 10 andra gravar, alla i finland går och tänder ljus på anhörigas gravar, ni kan tänka er själva en hel kyrkogård full med ljus)
fått två äckligt stora finnar som jag förmodar har med all mat och göra (jag längtar extremt efter att komma igång med träningen igen!!)
fått massa fina jul-sms från er därhemma! TACK till alla, har dock inte råd att svara på alla härifrån då det kostar mkt mer än vanligt, så svarade inte till någon. Men tack så jättemycket!)
längtat hem lite till civilisationen samtidigt som jag trivts oerhört bra i detta lugn
sovit mycket förutom i natt då vi kom hem halv 4 och skulle upp 8-9
insett att släkter också bråkar (lång historia som jag aldrig fattat men under den här vistelsen börjar förstå)
sett det finaste huset i den här lilla staden, nämligen min kusin, hennes sambo och deras lilla dotter (det kostar 1,5 miljoner kr. Hemma i Sthlm hade det huset kostat minst 5)
drömt jättemycket. Hoppas och önskar, troligtvis för mycket, att vissa av drömmarna verkligen betyder något!


Nu ska jag sociala mig med morbor och familj, äta mat (för omväxlingens skull..man äter heeeela tiden här hos min släkt) basta och gå och lägga mig tidigt! Jag är helt slut.

GOD JUL på er alla därhemma!
Hoppas ni haft en bra julhelg- det har jag!



.. och träffat lite fler släktingar (sa jag att jag har en rätt stor släkt?)


vintersvacka?

Jag tänker för mycket när jag är ensam under en längre tid (vilket för mig innebär mer än typ 5 min)
jag börjar tänka för mycket negativt på sista tiden. Inte bra någonstans.
Så jag tänkte att jag verkligen skulle försöka vara positiv, åkte hem och slog in alla paket o kände mig givmild eftersom jag lagt över två o en halv laxar på julklappar. Och det viktigaste av allt att jag hittat saker som är personliga och bra. Det var mysigt. Lyssande på Jöbacks juskiva, stämmningen kom sakta men säkert.
Sen förstörs allt. Bara sådär. Pga en liten skitgrej.
Varför tar jag åt mig?
Varför ska jag tänka så mycket?
Ung och dum I guess.
För egentligen, mår jag ju bra. Det gör jag. Innerst inne. Men det tar upp så fruuuuktansvärt mycket tanketid! Såååå mycket tanketid...
SJUUUUKT mycket tanketid.
det är inte lätt med både dittan och dattan, livet är inte lätt. Men som någon smart människa sagt...:
Det är inte alltid den lätta vägen som är den rätta

Konserten börjar nu, och jag är inte där.
Jag var inte med på klasskonserten, och jag har bara kollat på Jens o Kajsas projektkonsert, inte de andras.
Vad är det med mig? Det är inte likt mig. Man ska stötta o finnas där.
Men jag orkar inte.
All ork är som bortblåst.
Jag ber och hoppas att jag efter jullovet ska känna lika mycket vardaglig glädje som jag gjort förut!
Jag ber och hoppas att jag från och med nu, ska börja vara trevligare mot folk i min omgivning.
Jag ber och hoppas att jag ska bry mig om mina vänner superdupermycket 2008.
Jag ber och hoppas att mina vänner ska förstå och stötta och vice versa
Jag ber och ska låta mig själv få vara ledsen... utan att känna mig dum


swing

Efter julshopping med Viktor och Johannes (som jag inte träffat sen J åkte, var så kul o se den lilla lullen igen!) åkte vi till kyrkan en snabbis, sen åkte jag och Viktor hem ett tag och sov, sen drog vi såklart till swing/dans/mojs någonting klubben vid Zinken för att kolla på Kajsa och Jens projektkonsert! Det var aaaaasballt! Killarna som var med till frankrike i somras spelade också (Basse, Jakob och Albin) de var så bra allihop o man blev stolt. Som jag alltid blir över mina kära, underbara, duktiga musikaliska vänner... ;D
Det var så häftigt med den musiken som man är så ovan vid och alla duktiga dansare.
Min klass är så mysig, alla står o kör järnet, fast man inte riiiiktigt kan stegen. Jag var dock alltför tråkig idag o stod o log hela tiden.
Söta det är vad ni är!

Igår sov Miriam över här, idag är det Viktor! Kul att hänga med folk på vardagar som man vanligtvis inte träffar varje dag. Mys!
Jag dööör av trötthet snart... huvudet värker också, konstant! Jag brukar inte ens ha huvudvärk men alltid är det något. Men jag ska inte klaga, idag har varit en bra dag! Mycket fläng hit o dit men riktigt kul och jag har känt mig glad =)

Godnatt!!

sömn

Kom hem 9-10 i lördags kväll, och var helt död. Det var en jättemysig julmiddag/fest med många härliga vänner. Har pecis fötstått mig på en nya datorn någorlunda.. så hoppas jag kan ladda över bilderna innan vi åker till finland. Vet bara inte hur mkt jag kommer vara hemma nu i vecka eftersom jag hämtade nycklarna till karl och erikas lägenhet igår =)

Skippade kyrkan igår och sov läääänge, låg i sängen till 1, kollade på dåliga tv-program. Fruktansvärt skönt! Fick gäster, åt middag med dom och efter jag vart en snabis i björkhagen åkte jag till Viktor. Vi gjorde inget vettigt, prata strunt och flamsa runt som på den gamla goda tiden... bakade iof scones runt 11. Stardust. hah.
sov över och fick skjuts till jakan med viktor, ludde och albin. Alltså behövde jag inte gå upp tidigare än 7 men efter 4-5 timmars sömn var man rätt död ändå..

varför sitterjag o skriver detaljerat? hade ju något vettigt jag tänkt skriva om men det kommer jag inte ihåg längre. haha. snart börjar jag väl skriva om precis alla småsaker man gör och så får jag panik när jag glömmer/iinte hinner skriva något. Nej usch o fy för bloggar ibland. Är ju himla kul o läsa om kompisars liv tycker jag men när man skriver sånt skit jag gör nu så är det ju mestadels waste of time.
Så nu ska jag hälla käften och leta reda på vännerna som ätit riktig mat.
Hitta mitt matkort nååågon...


Julfest

Skolan igår var jobbig, usch. Hade ingen lust. Och mindre lus efter att ha sett ett uppspel på sång och scenisk träning, på video. Inte kul att se sig själv sjunga när man vet att man sjunger en svår låt man har svårt att sjunga ens med sin lärare... så ska man se det på video med resten av alla som har den kursen. Blä. Aja det var ju inte falskt i alla fall.
Hörde rykten om att vi å Sv C lektionen skulle få en till uppgift att lämna in nästa vecka.
Fick panik och det gjorde ont i hjärtat!
Onödigt, för på lektionen insåg jag att jag hann jobba med uppgiften tills vi slutade så det vr bara och skriva på och sen lämna in kladden! Klart!
En stooor sten släpptes från mitt hjärta. därför att jag har INGET mer plugg att sitta med hemma på det här året!! Undantag en bok vi ska läsa under lovet men det räknas knappt, så chilligt som det kan bli efter den senaste tiden.
LYCKA!

Fikade lääänge på Kaffekoppen i Gamla stan med Emil, Marta, Evelina och Lina. Har lite minnen därifrån, om inte minst sagt just det bordet, haha. 
Gamla stan är verkligen ett måste såhär i jultid! 
Hade lite överraskningshejdåfest för david och helene i kyrkan, det var tråkigt eftersom han ska flytta.. och helene ska bo i Australien i ett år. 
Sen skulle folk från Kungsängen ut men det bangade jag, allt lät så osäkert och jag var läskigt trött.

Nu städa, sen julfest hos Daniel! 

Lucia

Luciafirande i skolan, så vackert och så mysigt. Det är himla kul att få se duktiga sångare/sångerskor på sånna här dagar. Vackert vackert! Tråkigt att jag är inte är med o lussar i år, beror på att jag inte går kör B.. slutar så tidigt på torsdagar och skulle behöva vänta flera timmar på den lektionen så kändes onödigt. Ibland ångrar man sig men i det stora hela är jag glad att inte gå den kursen.

Gårdagen var sjuk.
Först svenskaprov, men jag tog det med en nya salt, var trots allt bara b-kursen ;) nej men det var itne så svårt, gick nog bra. Sen var det där uppspelet jag skrev om i förra inlägget, och sen en muntlig redovisning i Eng C. 
Var i kyrkan och hade hemgrupp, mysig stund med riktigt julfika och bla prat om mission.
Sen åkte jag med Greta hem till dom, Marta, Lina och Unn skulle sova där också för de stackarna skulle vara i Södertälje för att lussa kl halv 7 i morse! 

Idag blir en lugn dag, spelade in två låtar med Agneta på skolan som vart helt ok men gick inte att göra några superinspelningar i hennes rum men nu har jag något att ge till släkten i finland i alla fall. De har aldrig hört mig sjunga så kan ju vara kul ändå...
En sista inlämning till imorgon i Sv C, sen är det inte mer plugg för min del det här året! GRYMT skönt efter de här kaotiska veckorna.

Efs. 3:14-21

skiterpåmig

...snart.
av trötthet.
jag är så mogen ibland.

Bra och dålig dag. Jag hatar skolan för tillfället, eller inte skolan i sig men allt plugg. 
Imorgon är det terminsuppspel som sagt för lärarna.. alla sångare sitter med nu också. Blir nog kul, hoppas det känns bra. Här är låten jag ska sjunga: http://youtube.com/watch?v=fwc5YSAc-7g
lägger upp filen sen om dom spelar in och om den låter okej. Lovar inget..
Spelar förhoppningsvis in den eller någon annan jullåt med Agneta på torsdag om vi hinner, så något ska ni få höra..

Snart kommer masssa bilder. Från resan, konserten osv! Så länge snor jag fannys bilder från i fredags så det blir lite färggladare här.

Nea my babe ;) kan man bli sötare
           
Fanny, jag                      Nea                    Haha, josse                fannys place



Nu får ni allt ta o skärpa er med kommentarerna! Så mycket tråkigare att skriva när ingen kommenterar.


"...shut up and sing or my life will be over
I am not ready to make nice
I am not ready to back down
I am still mad as hell and I don't have time
to go round and round 
It's to late to make it right, I probably wouldn't if I could
cause I am mad as hell and can't bring myself to do what it is you
think I should...

Forgive... sounds good
forget... I am not sure I could
they say time heals everything
But I am still waiting..."

päls

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_medS

och folk köper päls.... är man dum, eller är man dum? De dödar ju inte ens djuren ordentligt innan dom flår dom. Sjukt.
Och allt detta för att fjolliga människor ska få ha på sig pälskläder- som dessutom är fult. I don't get it.

Drömmar

Tror ni på drömmar? Att de betyder något?
Har drömt liknande saker nästan varannan natt i två veckors tid nu. Hm... Bra drömmar. Alldeles för bra för att vara sanna. Så det kanske är just det.. drömmar som aldrig slår in. Aja, får se.

Fastnade på youtube precis, mina kära klasskamrater har lagt upp videor från våran country konsert som vi hade i Februari. Haha, kanske vågar länka sen... är så dåligt ljud och man ser inte ansiktena bra eller något, men man hör ju musiken i alla fall... hm aja får se.

Vad hände med kommentarerna förresten? Himla tomt med det. Blir så mycket tråkigare att skriva.. fast jag skriver kanske inte så mycket man kan kommentera, haha. 

Om ett år är jag fri, eller om mindre än ett år är jag fri. Studenten i Juni är SÅ efterlängtad! Men vad händer sen? Jag har tankar och ideér, saker jag vill göra. Tänker inte sitta hemma o lulla i höst iaf, inte riktigt min grej!
Men, klassen.. min fina underbara klass. Vad jag kommer sakna alla.. det är alldeles för mycket längtan och saknad i livet har jag kommit fram till. Kanske det som gör livet värt att leva bland annat, att man har någon att sakna, något att längta efter. Jag saknar någon ständigt faktiskt, vissa dagar mer än andra. Längtar gör jag hela tiden. Det är så mycket jag vill göra. Borde nog börja leva i nuet lite mer, som mamma säger hela tiden. 
Babbel babbel... nu ska jag skriva klart PM:et istället.
HEJPA!

Pluggar för fullt!

Läste en blogg i min smak, mittlivsomemil.blogg.se
Sådan där typ som är skön utan att man riktigt vet varför, aja min humor i alla fall. Jag menar, rulla (scrolla låter för nördigt) ner lite så har ni hans version av "Dagens outfit", haha.
Hittade den här videon på hans blogg också, tack och lov att det finns sånna människor! Ska se till att skaffa mig en man som vågar spexa till det lite. Finns det någon skönare bröllopsdans?

http://www.youtube.com/watch?v=JBIkpchCd8U&eurl=http://mittlivsomemil.blogg.se/

Ja, jag skulle knappast banga... !


Som sagt, pluggar för fullt... tog bara en liiiten minipaus! 
metod, problemformulering, mål, litteraturstudier, intervjuer, studiebesök, analys, sammanfattning, slutsats... Here I come. 



Adventsgudstjänst+ övningskörning

Adventsgudstjänt+ övningskörning+ thaimat+ projektarbete, läsa Madame Bovary+ gitarrläxa

Ge oss mod, ge mig mod 
att höja blicken och följa dina steg, dina ord

image7

bara tanken får magen och hjärtat att knyta sig 
måste gå vidare, måste sluta tänka, måste måste måste..
men jag Vill bara sova....

Sing-a-long

Var med på sing-a-long idag. Våran klass var med och sjöng på slutnumret, jag stod bredvid lill-babs och gungade på... ;) haha, man såg mig lite snabbt i alla fall. Petter och Gustav såg man ju mest, och maddes skor, haha.
Aja det var den grejen.
Folk drog i mig nu när jag åkte tunnelbana från St:eriksplan hem, shit asså, nu är man kändis! Tv 5 sekunder o sen ni vet...

Mysig kväll med släkten, Xue är så söt, åkte dit med henne faster och jan och i taxin säger Xue helt plöstligt: 
-Mamma... jag är så lycklig.

Innan jag åkte dit idag ringde hon upp mig, hon var så ivrig att få åka till mormor och träffa släkten och så skulle ju tippitomte komma med paket, så varför kommer inte Sara snart så vi kan komma iväg?!

-Hej Sara!
-Nej men hej Xue!
- Kommer du snart?
- Jaa, jag är snart klar och då kommer jag
-Klockan är kvart över 4
-Ja, och jag kommer vid 5
-Kommer du fem?
- Ja
- Men ååååh... då hinner ju vi VÄNTA!

haha. hon hade haft på sig ytterkläderna sen halv 4. 

Åka till Clara nu o träffa unn o dom..? eh nja.. ska ju ändå upp till kyrkan imorgon.

Tippitomte

Idag blir det tippitomte hos farmor och farfar!
Är en tradition våran släkt på pappas sida haft ända sedan pappa och hans syskon var små. Det är en tomte som smyger sig ut på farmor och farfars balkong och gömmer små presenter till alla...
Xue tror ju på det där för fulla muggar, och Jesper har väl slutat tro på det, vad jag vet iaf. 
Mysigt är det =) men i år åker bara jag från min familj dit, känns lite konstigt. Mamma och pappa är ju i Pisa, Italien, och Micke jobbar.

Xue, hon är 4 år, fyller 5 i Februari. Hon är världens envisaste och härligaste lillkvinna! Som en liten extrasyster, hon är ju min kusin men sitter barnvakt en del åt henne då min faster jobbar mycket kvällar. Hon är violinist i Kungliga filharmonikerna. Kändast i vår släkt iaf, haha. 


RSS 2.0