päronformade stjärtar

Idag på väg till gymmet tyckte jag mig se ovanligt många vackra kvinnor, med päronformade rätt stora rumpor. Jag blev så glad! För detta var inga stooora kvinnor, bara Normala. Snygga. Det verkar som att även filmer börjar bli bättre på att inte bara ta med pinnsmala skådespelerskor. I tex The hangover var det en tjej, i och för sig smal, men med en rumpa som sa celluliter och lite fett som dallrade. Ni hajjar.
Jag blir glad av sånt. För jag tycker det här med kroppsideal är svårt. Och kommer nog tyvärr tycka det länge.
Min röv kändes snyggare än på länge idag efter jag gymmat i alla fall, jag inbillar mig och kanske är det inte ens inbillning, att det hänt lite grejer sen jag kom igång med träningen igen.
Och så tänkte jag på en sak när jag läste Blondinbellas (som numera är brunett) blogg.
Tycka vad man vill om kvinnan, men en förebild när det gäller kroppsuppfattning, det är hon. Hon skriver det många unga tjejer behöver höra, inte minst från en framgångsrik person och jag tror starkt på att hon är en bra förebild. Hon ska komma ut med någon bok om självkänsla, och det kan kanske tyckas överdrivet. Det tycker inte jag. Hon gör nåt. Hon sitter inte bara och säger att hon ska göra nåt. Hon försöker. Det är mer än de flesta andra unga 'förebilder' kan komma med. Jag kallar inte en ung kvinna med silikonbröst, näsoperationer, cellulitbehandlingar och onormala dieter eller träningsprogram för förebilder. Och nu pratar jag alltså om förebilder när det gäller just kroppsidealet.
Go Isabella anser jag.
Mer friska människor i rampljuset, tack =)




En frisk, men icke så pigg, apliknande tjej i söndags efter ett fåtal timmar sömn och en alldeles för tråkig eftermiddag med photobooth.



Har haft en helmysig dag. Eller kväll. Sov till 2! (måste ju ändå vända dygnet helt när jag börjar jobba natt på torsdag så..) och efter gymmet blev det spontan middag på ett italienskt ställe och bio. Träffade även på en gammal klasskompis från högstadiet, väldigt random. Och såg även ett par gifta sig i Kungsträdgården. Vill man göra det in public så var det helt klart rätt val.

Har enorma cravings efter sött. Choklad. Glass. Whatever. Men inget finns hemma. Röv.

Nu ska jag försöka sova, imorgon blir det Ingarö. Ska ut med Kajas båt med henne och Jens. Sen blir det någon slags middag och förhoppningsvis fira NEA som fyller 20 på någe vis =). Blir säkerligen en fiin dag med fina vänner. För jag har de bästa =)


Jag gillar't

Lite bilder kanske är på tiden. Så här kommer några!

 

Grönan med Xue, vi sprang runt 8 timmar och hade riktigt kul. Roligare än när jag var där senare samma vecka faktiskt.. Nu har jag fått min dos av Grönan. Om inte någon bjuder mig vill säga.
Josef är lillebrorsan, minstingen i släkten. Dessa två är alltså mina kusiner, Xue är från Kina och Josef från Vietnam. Josef är nog den fränaste ungen någonsin.



Myskväll med Rebecka i veckan, ibland är det enda man behöver en riktigt god räckmacka och en vän!

          

I lördags var det party med Rebecka, och Kajsa kom även senare. Började hos mig och avslutades på en klubb jag nog kan skippa att gå till i framtiden... observera mina clownhänder och min gula hy. En ny kamera? JA tack.



Alltid lika rolig tjej det där.


Nu ska jag till gymmet på Döbelnsgatan, det är min 'hemmaklubb'. Tränar ju på World class och det här gymmet ligger mellan jobbet och hemmet. Därför valde jag det, sen är det ju helt okej att det är typ sjukt fint också.
Idag blir det fokus på ben och rumpa!
Sen ska jag träffa en vän, leta efter ett par nya jobbskor (köpte ett par asdyra men får knölar av dom, inte så bra) och hitta på nåt kul.
På torsdag börjar jag min nattvecka... så är ledig fram till dess. Riktigt skönt! Imorgon hoppas jag på skärgården.

Och ja, jag mår mycket bättre =)
Ciao





Sara: 'thinks that when you are sad the best thing to do is to go to the gym. And then see a friend and eat candy of course. But my oh my.. I were totally awesome at the gym!!


Livet är inte alltid en dans på rosor och nu är det min tur att vara lite ledsen.
Men back on track, det är jag snart! Mår redan mycket bättre än jag gjorde i lördags.

Innan jag skulle börja jobba imorse kl 6.45 tog jag några djupa andetag och bestämde mig för att verkligne göra det bästa av dagen. Och det har jag verkligen gjort. Jag fick fem gäster att gå med idag i vårt medlemsskap, och jag såg även att jag vann förra veckan. Sen jobbade jag med några härliga människor och passet avslutades med en del skratt. Sen blev det en hård timme på gymmet och my oh my som jag skrev... jag var grym! Tog i som bara den. Hatar att träna axlar, men jag körde på bra där med. Och i söndags då var jag också grym, benen riktigt värkte. Så att gymma när man är lite nere- gör det! Eller röra på sig på något sätt. Det är nog det bästa.
Och självklart äta skit... jag ska på bio snart med min före detta bästa vän, han kommer nog till och med låta mig välja film wieee, och ja jag ska äta godis!! På en tisdag!! Fast jag åt ben & jerry's i helgen.
Idag får jag...

Kollade på lite bilder från Åre, det här är den enda dagen jag åkte skidor, åker ju snowboard annars. Ser ju nästan ut som ett proffs!




En sak jag tycker alla borde bli bättre på, eller välja tillfälle när man säger det, det är den här frågan: 'Hur är det?'
Man ställer den som i förbifarten, av ren rutin. Jag ska hitta på något att säga istället. Någon som har något förslag? Snälla ge mig ett. Som om man säger annat än "det är bra, själv?" i nio av tio fall. Himla rövfråga.


Att leva i nuet och ta tillvara på vardagen, det önskar jag att jag kunde bli bättre på. De senaste månaderna har jag varit rätt duktig på det. Väldigt duktig faktiskt. Jag har insett vad jag har/haft och det har gjort mig lycklig.
Jag hoppas att det fortsätter så.
Life goes on..



By the way, stort tack till min vän Drille (Christian) som fixade min header! Något bättre än innan va? =)

Promise I'll be kind...

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi
Baby there's no other superstar
You know that I'll be your
Papa-paparazzi

Promise I'll be kind
But I won't stop until that boy is mine
Baby you'll be famous
Chase you down until you love me
Papa-paparazzi

I'll be your girl
Backstage at your show
Velvet ropes and guitars
Yeah cause you'll know
I'm staring between the sets



Det blev White room i fredags, träffade en rolig tjej och hennes vänner, samt några från Härnösand. Inga som jag kände men vi kom fram till att vi har lite gemensamma vänner/bekanta. Riktigt rolig kväll i det hela, blev medsläpad på efterfest på söder hos Camillas vän och drog hem några timmar innan jag började jobba.
Det som det vart. Jag är dum, kan man sammanfatta det hela med. Så gårdagens kväll bestod av film och mys med mamma... i morse efter att ha börjat dagen med ben end jerry's glass insåg jag att jag inte kan sitta inne och deppa ihjäl mig utan tog mig till gymmet och körde hårt en timme. Det var det bästa jag gjort på länge! Det bästa som finns när man är ledsen är att röra på sig.
Sen träffade jag DG en snabbis, lyckades vara social för jag blev så glad när jag såg honom. Man mår så bra av DG! Han gick i mitt team/klass uppe i Åre.
Sen kollade jag lite på båtar och strosade runt här nere vid vattnet med mamma och pappa... nu är det tillbaka till verkligheten och magen värker mer än någonsin förr.. så nu blir det glass och filmen om Anna Nichole Smith.



Orka springa en mil..

Jag orkade! Igår! Okej jag sprang inte hela tiden, men det är ändå framsteg! Sprang en mil på ca 55 min förra sommaren. Nu orkar jag inte springa så långt utan att stanna till lite ibland. Men jag tog mig runt på 1.20 typ. Och då kämpade jag inte järnet. Ska testa ikväll igen och försöka ta i lite mer, orkade inte ta mig till gymmet efter jobbet.. kändes lite segt med tanke på vädret och jag jobbar hela helgen så pyste till Rålis med Ante och solade och snackade bajs istället.
Så springa ikväll istället blir bra. Köra lite styrka på egen hand.
Är SÅ skönt att ha kommit igång igen..!

Kvällen i onsdags vart bra, riktigt roligt att dansa runt!
Den här bilden bevisar väl det? På vägen hem.

http://www.facebook.com/profile.php?id=597946417&ref=name#/photo.php?pid=531815&id=1060708560&ref=mf

Vi ser ut som någon har dött.

Krister blev nog inte riktigt lika glad när jag ramlade in hos honom vid 3.. eller jo. Det blev han nog faktiskt. Jag tog det säkra före det osäkra! (ta taxi hem med läskig gubbe)

Jag vill ut i skärgården, och på måndag om det är fint väder ska jag kanske ut till Sandhamn. Håller tummarna för det!
Nu sola på balkongen och sen springa som sagt.... får se om det blir söder ikväll med några vänner.





Jag och Matilda, min bästa vän från året uppe i Åre. Älskad och saknad

20årsfest och hotellvärlden

Då var den lediga veckan över, igår började jag jobba igen och nu är det full rulle! Heltid denna vecka, vilket betyder 5 dagars jobb. Ledig imorgon och sen jobbar jag fre-sön. Jag trivs verkligen bra så jag klagar inte. Försökte peppa mig själv hela dagen idag med tankar om att "du har ett jobb, var glad för det. Alla gäster har varit glada idag. Ditt hår ser bra ut idag. Och inte minst av allt..: Du får gå ut coh dansa ikväll!!!"
Sen hade jag rätt trevligt med arbetskompisarna också så dagen rullade på fint. Fick sitta 45 min och snacka med någon kvinna från USA som pratade waaay to fast. Jag lyckades nämligen krångla till en sak rätt rejält, men det löste sig! man lär sig av sina misstag och jag redde ut det själv.
Dessutom säljer jag bäst av alla just nu ;) eller säjer och säljer. Får flest att gå med i vårat medlemsskap. Känns riktigt bra och jag inser att jag nog borde ha säljjobb av något slag i framtiden..
Man får va stolt över sig själv ibland! =)

I fredags hade jag och min vän Erkki 20årsfest tillsammans. Det var trevligt även om det var många som var bortresta, däribland några av mina närmsta som tex Ante men vi hade det kul ändå. Och vissa personer dök inte upp heller.. riktigt dålig stil när man planerat med mat och allt. Men men, alla är inte vuxna?
Det slutade med dans på Oasen och traskade sen hem sur och ledsen i mina snygga skor med 10 cm klack, till krister. Sen var jag ledig hela helgen för första gången sen jag flyttade hem från Åre. Grymt skönt! Så det blev en helhelg på Kungsholmen. I söndags var vi på grönan, vart andr agången för mig den veckan men med Krister blev det lite mer åkning än med Xue. inge pettson och findus hus liksom. Fast Xue var grymt modig ändå! Hon åkte kvasten och vilda musen utan minsta tvekan och tjejen är 110 cm lång.

Nu blir det göra mig snygg för kvällen, ska möta upp Rebecka och Emmy och deras vänner för lite dans. Ska bli kul och höra om deras tågluff i Europa! Håller tummarna för att det blir en kul kväll och imorgon SKA det vara soligt för då SKA jag banne mig få lite (mer) färg! ;)

Ciao!

Bodypump och bilder från midsommar

Ikväll ska jag köra ett bodypump pass för första gången på gymmet. Pappa följer med så det känns bra, han har tränat det en del och kan väl hålla lite koll på mig och stången :P. Min pappa och jag är otroligt lika varandra, jag tänker som han rätt ofta och vi är lika envisa båda två. Träningen är en sak vi har gemensamt, ingen tränar direkt mycket men vi gillar att träna och gör det för att må bra, då man ibland kan tajma in att göra det tillsammans känns det extra roligt att dra sig till gymmet!
Jag kommer ihåg förra våren när jag gick morgonpromenader ibland innan skolan... pappa följde med en gång och det var inget smart beslut. Jag utan frukost på morgnar är inge kul. Inte pappa heller för den delen.
Men en kväll som denna kan det inte bli annat än bra! =)
Nu ska jag laga mat, sen ska jag övningsköra lite och åka och lämna massa saker på en soptipp. Det rensas med jämna mellanrum i den här familjen kan jag tala om...
Sen blir det nog en sväng till Kungsholmen ikväll tror jag, och imorgon ska jag på Gröna Lund tillsammans med min lilla kusin Xue som är 6 år gammal. Det ska bli riktigt roligt!! Hon har pratat om det i ett halvår nu och jag längtar nog nästan lika mycket som hon =).

Och jag hittade kameran! På sängen. Haha. Så här kommer några bilder från midsommaraftonskvällen, det regnade så det vart inomhus.. tyvärr. Men vi hade det trevligt ändå.


Jimmy, Kristers kusin på midsommar



Henrik och Ewa som vi var hos i Bromma


Jag gjorde mig en krans som var alldeles för stor.. men fin!



Mysig midsommarkväll? Jomenvisst =)

20 år och rökta räkor

Jag är vuxen nu! I måndags, den 29e Juni fyllde jag 20 år. Dagen började med äkta pärlor från mor och far, halsband ring och örhängen. Samt en dator från bror och pengar. Om jag var nöjd? Ja.
Sedan blev det en ny tröja och glass med Ante och Viktor, en snabbis på systemet för att köpa en flaska mousserade som jag delade med vänner i en park på Kungsholmen! Miriam, Melai, Unn, Kajsa och Jens träffade jag och fick fina presenter. Bland annat presentkort på guldfynd, en middag på en thaibåt i stan, body lotion. Sist men inte minst blev det middag med famijen på Mälarpaviljongen på Kungsholmen, ligger jättefint vid vattnet. Det firades även att mamma och pappa firade silverbröllop!

Nu ikväll har släkten på pappas sida, de på mammas bor i finland, varit här och vi har haft en helmysig picknick nere vid vattnet här. Två av mina kusiner har nämligen också fyllt år, en 19 och den lille från Vietnam fyllde 1!
På fredag blir det 20-årsfest tillsammans med min vän Viktor i kungsängen hemma hos honom, så ojoj vad det firas. Det är bra att fylla år, en anledning att dra ihop folk och träffas ;).
En till grej har jag gjort också... min fina pojkvän bjöd mig på middag på en fin restaurang på Östermalm igår kväll. Vi var sjukt snygga när vi traskade dit, kändes riktigt elegant. Maten var det godaste jag någonsin stoppat i min käft. Till förrätt åt jag rökta räkor med aioli, det var rena rama himmelriket. Utan överdrift. Helt sjukt gott. Sen hälleflundra med riven pepparrot. Nam. Den smakupplevelsen tåls att göras om!

Och i fredags var vi ute och dansade på Oasen, ett ställe jag aldrig varit på tidigare. Linnea, Josse, Disa och några från deras gamla klass och Krister och de vänner till han som vi firade midsommar med. Det var sjukt kul, Krister fick bära hem mig sista kvarteret för mina fötter värkte så mycket... haha. 10 cm klack är sjukt snyggt. men inte bekvämt efter någon timme på dansgolvet.

Tyvärr har jag tappat bort min kamera. Hoppas att den är på jobbet i mitt skåp, eller att jag hittar den i någon klädhög imorgon..

Livet är fint och jag mår så bra så bra. Veckan har varit bra med mestadels jobb och vänner. Häromdagen efter jobbet åkte jag till Marta och stekte i hennes pool med henne och Emil, det var en riktigt mysig sommarkväll! Helgen har varit helt underbar, men i morse gick jag upp halv sex för att gå till jobbet så jag är liiiite trött nu.
Bilder kommer när jag hittat kameran och fått sno Kristers lite.

Här ser man pärlhalsbandet lite iaf =)



förresten måste jag bara påpeka att en viss person säger om och om igen att jag är brun, och vet ni... jag är brun! Benen och magen mestadels, ryggen har flagnat bort typ. Så fast jag jobbat en hel del så har jag hunnit få lite färg. De som känner mig förstår min lycka!!


På återseende.

RSS 2.0