Bröllop i Småland

Det går inge vidare det här med att hålla bloggen vid liv märker jag. Trodde jag skulle orka lägga lite tid på det men det är så mycket jag tänker på som jag ändå inte kan skriva ner. Då känns det liksom lite lönlöst.
Hm. Så länge får bloggen fungera som en vardagsdagbok som för några vänner kan va kul och läsa, och för mig om något år kan vara kul att se tillbaka på =).

Jag har varit på bröllop sen senast jag skrev här, nere i Småländska skogarna. Det var två vänner jag gick en team och ledarskapsutbildning med uppe i Åre, en kristen utbildning vilket innebar att jag jobbade med traktens ungdomar,hade bibelundervisning, mm, som gifte sig. Det var så kul och se dom, dom var verkligen lyckliga.
Det bästa av allt den dagen,det måste varit under vigseln... inte bara var det fint och lyckligt, utan jag kände hela tiden, varje sekund, att den gången jag ska stå där uppe vid altaret så ska det vara med min Krister. Ingen annan. Mycket härlig känsla =).
Sista helgen i Januari blir vi sambos! På riktigt! jag längtar så mycket! Kungsholmsbo på pappret! Med min kärlek=). Jag är lyckligt lottad.

Idag har jag övat fickparkering med pappa (uppkörningen närmar sig..) och vart på introduktion till Matte C kursen jag ska läsa. Den är på distans och 25% så läser den ända till Maj, vilket känns bra då jag helt utan problem (förhoppningsvis..matte är INTE min starka sida) kommer kunna jobba heltid samtidigt.
Imorgon ska jag på mitt avskedsfika på mitt förra jobb, har jobbat på Hilton som receptionist men slutade nu pga bland annat dåliga jobbtider, ska bli väldigt kul att träffa alla och säga hej då på riktigt. Var sjuk mina 2 sista dagar så vart inte direkt något hej då.
Sen på onsdag åker jag till London! =D ska hälsa på en vän som jag träffade när jag backpackade i Asien för ett år sen. Det ska bli så kul och träffa henne, och har inte varit i London sen jag var 6 år så jag kommer inte direkt ihåg något. Det blir shopping och sightseeing, förhoppningsvis några bra restaurangbesök. Det ska bli kul och få se Sarahs liv där =).

God natt på er! Ska plugga litekörkortsteori och kolla klar på "The back-up plan" sen sova. Sov 16 timmar natten till idag så är inte dödstrött än ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0