Katie Herzig - "Wish You Well"

Så fin låt. Wish you well. Är glad att jag inte är i den sitsen nu, jag behöver bara sakna, inte säga farväl. Det får man tacka för, att man faktiskt har någon att sakna.

Skulle mest säga att det blir nog rätt dött här de kommande veckorna. Utan att säga för mycket så ska jag jobba, träna, vara med familjen och krister. Inte mina vänner. Skitknäppt. Förutom torsdag kväll då jag ska på en mode"gala" med rebecka och lördag när det är grill hos Miriam som flyttar till Indien i 4 månader. Men annars ska jag verkligen försöka att bara sakna mina vänner och försöka ha egen tid så mycket det bara går. Får se hur länge det håller men jag är så psykiskt trött så det är så det blir nu. Inget allvarligt, det tackar vi för. Men kan bli om jag fortsätter sätta all denna press på mig själv.

Så, so long! Ses när vi ses och hörs när vi hörs helt enkelt.

men håll käft?

Jag har vart oerhört hemsk idag. Sur, gnällig, irriterad, arg. Man skulle kunna tro att jag har grov PMS men icke, jag har bara den hemskaste dagen jag kan komma ihåg.
Det blev en liten promenad men inte mer i träningsväg.
Ångest.
Fick prata lite med bubben för första gången idag sen han åkte, men det gjorde nästan saken värre. Inte minst när man har en sånhär dag. hade mer än gärna vart hos honom och tjurat hela dagen.. haha. Tragisk jag låter.
En dag i min ensamhet (=inte träffa någon vän, bara familjen) och det känns som jag inte har något liv.
Börjar komma in stressen och alla krav lite väl mycket igen tror jag... till veckan blir det i alla fall till att komma igång med träningen igen, 3 ggr/veckan och jag är helt säker på att det kommer få mig att känna mig bättre på alla sätt och vis. Blir extremt deppig och låg när jag inte rör på mig. Mycket psykiskt också I guess.
Måste även komma in i de vettiga tankarna om att man inte måste vara social varje dag.

Men nej idag är bara inte min dag. Hoppas jag kan somna hyffsat tidigt ikväll, trots tjattret från mammas middagsbjudning..
jobb imorgon, söndag och måndag. Nästa vecka ser väldigt lugn ut. Ska bli skönt att jobba 3 dagar, för då går tiden mycket fortare.
Drömde en hemsk mardöm i natt, eller två egentligen. I den första hade jag grov ångest över något jag gjort och i den andra gjorde jag också något dumt, den första gången sårade jag en av mina närmsta på ett hemskt sätt. Den andra var jag dum nog att sätta mig själv i en situation där jag var skyldig några personer 1,6 miljoner kronor.
Den där ångesten var kvar när jag vaknade i morse. Och har av någon anledning suttit i större delen av dagen.
Det känns som att något hemskt ska hända. Antingen mig eller någon i min närhet. Skitjobbig känsla och jag fattar inte varför?
I think I have a problem I think I think too much... kunde inte stämma bättre in just nu.


Film. Sova. En liten bön. Sen känns nog det mesta lättare.







den här dagen var nog sommarens bästa tror jag. Enda dagen jag gjort något med hela familjen, var dessutom ledig både lördag och söndag och det var fint väder och ja, jag mådde så bra bara. Det är sådana dagar man ska tänka på när man känner sig som... som.... äh


Spontan resa till Göteborg

Åkte på mini semester till Götet med Kajsa och Jens i måndags, och kom hem igår kväll. Det har varit några riktigt mysiga dagar med sol, skärgården, stan, nattklubb, andra avenyn killar, vandrarhem, äcklig lägenhet med massa flugor, räkor, skratt och ja helt underbart har det varit! Åkte dit utan någonting, bara de kldäer jag hade på mig och legg och bankkort. Så jag fick köpa mig underkläder och fick lite kläder av min kusin som hon inte ville ha längre. Spontana Sara!
Mobilen dog på vägen ner så ingen mobil hade jag heller. Haha.

Nu är jag hemma och är tack och lov ledig idag också så jag kan börja ta tag i mitt rum där det bokstavligt talat är kaos. Mamma ska ha någon middag ikväll så är väl trevligt om de kan komma innanför min dörr när det är dags för husesyn.. själv ska jag nog gå och se "Sommaren med Göran" med pappa. Och innan dess träna. Måste banne mig komma igång igen efter 3 oerhört slöa veckor.
Krister är fortfarande på Rhodos och jag saknar ihjäl mig. På onsdag kommer han hem! Det var länge sedan jag verkligen saknade någon såhär, längtar så mycket till jag får krama honom. Bara 5 dagar kvar..

Sådärja. Rummet nu ja. Hupphupp.. kom igen. Orka nu. sen springa lite, eller gymma. Sen kommer livet kännas gött.

Och vet ni vad, Göteborg är fint men Stockholm är mycket finare =)

Palla skriva

Jag orkar inte skriva. Någon annan dag, någon annan gång. Är fruktansvärt trött efter 4 intensiva jobbdagar. Ser fram emot tisdag, då är jag långledig 4 dagar i sträck. Mys! Då blir det kanske Göteborg elle skärgåden. Bort från stan för första gången i sommar ska jag i alla fall =)

Några bilder från Sandham förra helgen bjussar jag på. Den där K spänner sig är fruktansvärt kul tycekr jag eftersom han hatar den eftersom det ser ut som att han verkligen försöker spänna sig och dessutom är sjukt blek. Hahaha. Han skickade tom sms från rhodos nu (där han är i TVÅ himla skitveckor) ".. och du, ta bort blekbilden från FB!"
som om inte det gör att jag bara vil ha kvar den ännu mer.














och så sist en bild från när DG var och hälsade på från norraste norrland =) killen bor många mil OVANFÖR Haparanda, hur sjutton man nu lyckas med det. Grym är han i alla fall =). Han gick ingick alltså i mitt team uppe i Åre.

Nu film, sen soova.
Ciao

Man på inlines

Efter jobbet i morse gick jag förbi affären på hemvägen. Precis när jag går in så ser jag en gubbe, kanske 55-60 som kommer inåkandes i affären med inlines. Skumt, han är säkert udda på något sätt, tänker jag snabbt och fördomsfullt. Ändrar mig snabbt och tänker att nej det kanske faktiskt finns fullt normala män över 10 som åker in i en affär med inlines.
Så ska jag ha ha mjölk, han med, han var före mig och skrattar lite och håller snällt upp dörren till kylen åt mig. Jag ler och tackar. Börjar gå därifrån. Varpå han höjer rösten lite, jag vänder mig om, och då säger gubben:
"Vilken tur att du är en såndär knubbig tjej, jag menar om jag skulle ramla med dom här så kan jag landa mjukt på dig, he he he". Jag blänger irriterat och går därifrån med arga steg. Han säger efter mig med lite oro i rösten när han inser att det kanske inte var så smart sagt: "Ja alltså, eeeh om du förstår vad jag menar?!"
Idiot.
Om jag känner mig extra tjock idag med celluliter och grejer och allt fett som hänger och dinglar och alla 8923743 överflödliga kilon? Eh, ja.
Idiot idiot idiot.

Godnatt världen nu går jag nog och dör litegrann innan nästa nattpass (före det ska jag springa min runda på 7 km så kanske det känns bättre också)

Working night shifts

Jobbar natt i en vecka. Ikväll blir det fjärde natten. På torsdag morgon går jag av. Ledig en dag. Jobbar kvällspass fredag. Ledig helgen. Jobbar kvällspass måndag. Sen har jag inte det blekaste om hur schemat ser ut. Två veckor kan jag jobba rätt mycket i alla fall för då åker Krister till Rhodos i TVÅ skitveckor... usch. Blir det fint väder i Sverige ska jag se till att sola (när jag inte jobbar..) så jag också får ite färg.
Jag är SÅ trött på att jag inte kan resa någonstans.. jag vill verkligen iväg. Behöver komma iväg någonstans, om så bara för en helg. Spanien resan med pappa blir inte av, jag måste spara alla pengar jag kan till resan i November. Ska förmodligen åka till Egypten, Israel och Jordanien. Så jag får tänka på den resan nu när jag avundas alla som har semester i sommar... då får jag min semester! Och inte blir dt någon svenne bekvämlighetsresa inte, det blir äventyr, se nya kulturer, träffa sjukt många nya människor, surfa, och framförallt få hjälpa människor. Kanske till och med till att få upp ögonen för gud.
Den resan kommer bli awesome och jag håller tummarna för att jag får åka med!

Så där lever jag. Måste ta vara på sista sommarmånaden. Åka ut till Kajsa på Ingarö ska jag snart. Var där i onsdags och det var den mysigaste dagen på hela sommaren. Paddlade kanot, badade (för första gången i år) och slutligen åt vi Jens goda mat.

En sak är bra med jobbet, och det är att jag trivs. Får verkligen inte en klump i magen av att gå dit utan det känns bra!
I fredags när vi var ute och åt, firade Linnea, så skulle jag till jobbet efteråt och då kändes det riktigt bra. Fastän jag missade en förmodligen skitrolig utekväll.
Så det är jag tacksam för!

Nu ska jag fixa mig och sen blir det lite mys i kvällssolen innan jag börjar 22.15.

Ciaaaaaaao




min nya, snyggga herrklocka

RSS 2.0