I want to be in five places at once

Back to the normal life in Åre. Inge mer Sthlm. Inge mer Rebecka. Saknar henne, hon är så kul och bra att vara med.
Det är alldeles för många vänner som mår dåligt för att jag ska känna mig på tipp topp nu. Förutom att jag är sjuk mår jag bra, och så längtar jag hem till några men jag mår bra ändå. Klaga ska jag inte. Det blir svårt när jag är så dålig på att leva i nuet och sätter mig in i andras situationer lite för mycket ibland kanske.
Men men, det är väl det vänner är till för? Och har man dom finaste vännerna så har man =)
Idag var det i alla fall kanonväder, och hade det inte varit för att jag är riktigt förkyld så hade jag åkt snowboard. Istället satt jag ute en stund med några vänner och tjötade på. Underbart. Solen verkligen stekte. Var på högstadieskolan och hängde med 'kidsen' lite, det är kul nu när man känner en hel del.
Sen kommer man 'hem' och någon/några har snott mat. Igen. Då blir man inte lika glad. Att bo med folk är inte alltid kul med andra ord. När det gäller städning och hålla undan efter sig är det inte heller alltid på topp om man säger så..
I alla fall har jag haft en mysig kväll med Ida, bara kollat på tv, pratat mat och träning. Hon är härlig.
Imorgon ska vi, Zebra, åka turskidor. Det är som en mix mellan längd och utförsskidor. Alla i mitt team åker slalom förutom jag som inte stått på ett par skidor på jag vet inte hur många år så det lär ju bli ett himla äventyr! Haha.



Jag och Rebecka i lördags vid ristafallet



I want to be in five places at once

Unn VANN!! Och aj vad ont min röv gör..

Jag och Unn var med i en tävling i helgen. Vi var i PK-huset som ligger bredvid NK i Sthlm när vi såg att en massa tjejer blev sminkade gratis. Vi anmälde oss, eller jag anmälde oss för Unn hade inte kommit än, och tänkte att det var en kul grej. Bli sminkad snyggt, gratis.
Så efter man blev sminkad skulle man fotas. Uppebarligen till en tävling. Vi tänkte hey, det är kul. Vi får förhoppningsvis en snygg bild var på oss!
Och sen får jag ett sms igår från kvinnan där hon skriver att hon VANN hela tävlingen!! Haha gissa om jag blev glad. Vilken grej! Så hon är med i metro idag och de har intervjuat henne och nu ska hon få shoppa för 2000:- samt göra en fotografering och få retusherade bilder på sig själv. De hade frågat vad hon ska göra med bilderna: "Eh, visa för mamma?"
Så skön! Det har var du värd snygging!!




Kan ju tillägga att vi posade inte fritt... haha.

Tillbaka i Åre som sagt.
Jag gjorde illa mig i backen igår. Igen. Det gick bra. Hög fart, svishade fram, så tappar jag kontrollen o ramlar. Aj min röv tänker jag, och aj vad det knäcktes i ryggen och nacken.
Fortsätter åka, inga problem. På kvällen gjorde det ont. Inatt gjorde det väldigt ont.
Idag i backen, gjorde det väldigt ont. Så Matilda och Rebecka åker för fullt men jag pallade verkligen inte mer.
Ska sova lite och ta några värktabletter, sen blir det en sväng till Dahlboms, Rebecka måste ju besöka the place to be om hon ändå är i Åre liksom.
Ikväll blir det ut och äta på Broken samt utgång till Bygget! Kommer bli så kul. Jag är så glad att hon är här och hälsar på!
Blondinbella är i Åre också, hade en liten krock med hennes pappa i backen idag. Haha. Men henne och 'storstadspojken' såg jag inte en skymt utav. Lite tråkigt, skulle faktiskt vara kul att se henne.

När jag åkte upp med tåget fårn Sthlm i tisdags morse fick jag en sovvagn för mig själv. Ville bara påpeka det för det var sjukt lyxigt.
Och en sista sak, stod på torget i Åre på tisdag kväll/natt och delade ut varm choklad med Zebra, och vem träffar jag då om inte min gamla klasskompis Dessi från högstadiet. Det gjorde min kväll.

Ciao!

Skrytsam bitch/mamalover?

Tåget till Åre går kl 07.58 från centralen imorgon.
Det känns både och. Just nu suger det. När jag är framme och får krama de fina vännerna jag faktiskt har där uppe kommer det kännas mycket bättre.
På onsdag kommer även Rebecka upp =) jag tvekar inte en sekund på att vi kommer ha en kanonbra vecka.
Det blir bla skoter upp på ett fjäll för att sedan åka bräda ner, sjukt kul. Ska bli riktigt roligt att åka snowboard igen! Det har jag saknat.

i somras på min balkong


Ikväll var jag ute och åt med familjen, och vi kom in på min blogg. Mamma sa att jag var skrytsam häromdagen när jag skrev inlägget "veckan i korthet" och menade på att jag skröt om att jag hade så mycket att göra.
Jag hoppas verkligen inte att fler uppfattade det så, det var mycket ironi i den där rubriken. Fast vad spelar det för roll egentligen? Aja, jag har haft en busy vecka. Men varför i hela friden skulle man vilja skryta om en sån sak? är väl mest jobbigt.. haha.

Skrytsam biatch?


... eller bara en fjollig liten mamma lover?



Jag skulle säga en mama lover. (parantes, men en viktig sådan, kolla in mina bruna händer..!)

Med andra ord; jag kommer sakna den här kvinnan. Och mina fina vänner. Brorsan och pappa.
Sakna är det jobbigaste som finns tror jag. Ja, jag tror verkligen det. Den känslan alltså...
Men det är bra också. För det är när man saknar någon man inser vad det är man faktiskt har.

Ciao

förvirring gånger tusen

Gårdagen var fin. Efter en gratis styling på nk med unn blev det en snabbis hem för att byta om och sedan åka till Erika där det kollades lite på melodifestivalen och snackades. Otroligt mysigt. Jag var riktigt snyggt sminkad. Lite väl mycket foundation men snyggt ändå.
Slutade med en sväng på stan med Rebecka, som sen åkte hem, och jag mötte då upp Ante+hans vänner från musikkollektivet och vi gick till Marie Levou på söder. Där var det sjukligt med folk. Och jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Den här veckan har inte direkt inneburit sömn och regelbundna bra måltider..
sen sov Ante över och vi tog sjukt fula bilder i morse. Lär bli facebook på dom om jag har otur.
Idag har dagen vart mysig. Jättebra. Film. Sushi.
Jag får ont i magen av att tänka på att jag åker upp igen på tisdag...
jag vill vara kvar i Sthlm...




så sjukt fin bild från google. Tänk att hos gud får man alltid vila.


Det är inte alltid lätt att inte tänka på vad alla andra tänker och tycker.
Hatar det.
Det ska ju inte spela någon roll.
Jag vill vara kvar....

Veckan i korthet

Måndag: framme kl 4. Sömn. Bankärenden. Hudläkarbesök. Laga middag. 6 vänner på middag.
Tisdag: träna. klippning kl 10. öronläkartid. hitta jeans+tröja till intervjun. Miriam. Hemgrupp i kyrkan. Nea
Onsdag: farmor och farfar. Lämna tillbaka jeansen som sög anus, köpa nya. Jobbintervju till ett fint hotell i city. Middag hemma. Camilla. Utgång med Camilla och Ante plus vänner till dom. Sova 3 timmar i Kallhäll.
Torsdag: träffa Sofia och Marta. Faster+ kusiner. Middag ute, lite häng.
Fredag: sovmorgon. Träff med Elin i stan. Träna. Middag med storebror Micke. Ut och snacka med Kajsa på en mysig bar där vi träffades världens härligaste bartender från Nya Zeeland. Sova 3 timmar.
Lördag: hemma nu. Sen träffa Linnea, senare Unn. Sen antingen middag med bror+vänner, eller vara med och spela in en video till nå band i stan, sist men inte minst häng hos Erika med ett gäng tjejer. Sova över.
Söndag: kyrkan. Ante. Träna. Sushi.
Måndag: fixa en del med mitt rum hemma, ev. träffa Rebecka, middag med familjen och nå mer jag inte får veta =D
Tisdag kl 7: tillbaka till Åre

Det var var väl en del i alla fall. Ja ni förstår nog det där med upptagen i alla fall... har varit en riktigt bra, rolig och händelserik vecka men lite för stressig. Skönt att det är lite lugnare i helgen..
Jag vill vara kvar. Eller helst av allt skulle jag vilja åka upp till Åre och vara där till slutet av April och sen åka hem. Men det blir bra det här. Det blir bra..




1. mor Raakel och far Harry, visst är dom väl heta.
2. middag med brorsan, han fixade allt! Tom vitt vin och avocado. He knows me.
3. Jag i typ januari
4. Johannes, Jonatan, jag och Anna den kvällen då vi träffade Petter. Sjukt rolig kväll!

Nu ska jag träffa Neeeeeeea! =) Hon fick en lillasyster igår, Theresia. Så sött namn och förmodligen söt bebis.

Ciao

Busy woman

Sov 3 timmar förra natten.
Kom typ nyss hem.
Jag är knappt hemma.
Alldeles för lite.
Att det är fullt upp är det minsta man kan säga.
Men imorgon mellan 4-8 är jag hemma.
Skönt. skönt sköööönt.

har bla var på jobbintervju på hotell Hilton i stan. Mucho najs.
Klippt mig o slingat håret jag också.
Och massssa mer.
Kul är det. Men usch vad trött jag är. Nu hinner jag sova nästan 9 timmar, sen är det full rulle again.

GRATTIS IDA!!!!

The last show

Nu är sista föreställningen gjord. Det känns riktigt skönt, det har varit kul men 5 föreställningar räcker.
Förra veckan kom Julia, som gick teater i min pararellklass på gymnasiet, fram efteråt. Gissa om jag blev chockad! Hade inte direkt räknat med att se henne där. Kul var det i alla fall, plus att jag träffa min kusin Kristoffers kompis också. Lite kul. Och igår, då kom den stora chocken... mitt under en scen ser jag att det på första raden sitter folk från min gamla församling i Härnösand! Alltså folk jag inte träffat sen jag var runt 10 år gammal. Jag blev så glad! Var riktigt kul att prata lite med dom.

Här är en mindre bra bild från pistvaktsdansen, som är en av de mest uppskattade scenerna. Minus johannes som inte syns.


Nu ska jag snart till caféet, sen blir det inte mkt mer än det den här veckan. På fredag är det pistvaktstema där... haha. Killarna ska showa lite.
Sen på söndag; Stockholm! Hem till mama.

Ciao

Snowboard/Lipstick Jungle?

Anna, min kära granne, har fått mig att bli beroende av Lipstick Jungle. Hon har de två första säsongerna och sen hon förra veckan flyttade hit har jag sett nästan alla avsnitt.
Inte bra. Men det är underhållande.
Hur jag hunnit med det?
Var hemma från backen igår, är hemma från backen idag.
På 2 dagar hinner man med många avsnitt ska jag säga er...
Och jag är inte hemma från backen bara därför.. jag fick skitont i örat i måndags efter backen, läkaren sa att jag har vätska bakom trumhinnan. Så nu när jag är fökyld gör det ont då trycket stiger när man kommer upp i backarna. Med andra ord är det smartast, och skönast för min del,att vänta med att åka tills jag inte snorar längre.
Så det är rätt segt faktiskt. En dag är okej att vara hemma och dega, men andra dagen tröttnar jag lätt av inaktiviteten. MEN, idag är det rätt chill för min rumskompis har åkt hem över veckan så jag har rummet för mig själv, plus en lånad dator med internet och alla avsnitten.
Så jag ska inte klaga =) vardagslyx här uppe i skogarna!



I fredags hängde jag lite med Anders Bagge förresten, han var lite på lyset men otroligt trevlig, och kramgo är han dessutom. Han var i Åre med sina nya stjärnor, den där söta ungen tjejen och den där snygga killen ni vet. Tjejen verkade ha en bitchig attityd, slängde med håret och plutade med läpparna när vi såg henne på en pub på torget. Men på scenen var hon duktig. Hon kan ju sjunga och hon ser ut som en popstjärna.

Om en vecka är jag hemma i Sthlm 8 dagar =) det om något ser jag fram emot. Men innan det väntar en vecka med sista föreställningen av dramat i Duved, lite lektioner, förhoppningsvis lite snowboard samt Zebra caféet.
Och en sak till... skulle jag haft ca 7000 kr och inte vara här uppe i slutet av April, då skulle jag åkt till Grekland för att lära mig segla och sedan i sommar jobba som värdinna på segelbåtar/fartyg.
Ja, det är sant faktiskt. Hade fått det om jag kunnat. Det om något hade ju varit en utmaning... men jag är inte bitter som sagt, en annan gång lär jag få den möjligheten.. eller så dyker något annat upp.
Finlandsbåten i all ära.

Ciao

RSS 2.0