Home sweet home

Igår hade vi en I-landskväll på U-landscafeét! Det var sjukt roligt och alla i Zebra teamet klädde ut sig. Många andra också men Stureplansgrejen har liksom blivit Zebrornas grej. Det började med att "Håll upphänderna för Stureplan" gick på repeat i DG:s bil JÄMT. Så har det fortsatt och vi planerar nu storslagna utekvällar på Stureplan framöver.. (alla driver alltså med 08:or, eller iaf brats och wannabe brats och jag hakar på för det är rätt kul)
Så i helgen eller nästa helg när jag ska ut i Sthlm, då ska jag fota åt de små barnen här så det blir nöjda. En kompis har blivit inkastare eller vad det heter på en klubb där så det blir väl något besök. Trots varningarna från Ante.. haha.
Så imorgon åker jag alltså hem! Från imorgon kväll, fredag, till söndagen veckan efter är jag hemma. Schemat är fullsmockat och jag kan knappt bärja mig. Det ska verkligen bli så skönt att komma hem till familjen, träffa alla vännerna och få krama dom man verkligen älskar. Hur bra jag än trivs här så är det rätt gött att komma hem också =).

Annars har det inte varit nå mer hajkande i skogarna vad jag kan komma på. Det avrt ingen ridning pga sjuk häst men det blir efter lovet.
Ha det fint folket, ses på Stureplan?! ;)Jag och Matilda, vi klarade av det rätt bra. Eller vad tycks?

Johannes, Lukas och DG var gaaanska så najs.. man skulle ärligt talat kunna tro att framförallt Lukas var en brat.


Sofia och jag.

och så en skogsmulle bild för att bevisa, och påminna, er om att jag faktiskt inte är sådan där..

Det här var på liftartävlingen till Trondheim för några veckor sen (A har stora händer och det har ionte jag..)


DG och Anton i Trondheim! Anton åker till Tanzania i 6månader, om typ en vecka. Helt sjukt. Och gissa vem som är liite avis?I veckan när vi var ute och sprang, hurtiga som vanligt.... eller..

PUSSPÅER!

Åreskutan

TJO igen, mamma, Unn, Emelie, Johan och ni andra som jag inte vet om som läser! (en liten pik; skriv vem ni är! =))

I fredags fjällvandrade klassen, det var en rolig dag med mycket skratt och roliga bilder. Får lägga ut några från DG:s dator sen. I lördags besteg vi Åreskutan, det är 6 km uppför. Det var bland det jobbigaste och bästa jag gjort. Tog cirka tre timmar. Det var så vackert där uppe så man kan inte annat än att tro på gud. Tvivlar ni på gud; fjällvandra och ni lär inte tvivla lika mycket längre. Haha!
Vi tog en egen väg som vi tyckte var bra (osäker och dum) istället för vandringslederna. På ett ställe var det så brant att om man hade tappat fotfästet och ramlat hade det blivit sjukan (och en bår typ) helt seriöst alltså. Det var läskigt men lite kul eftersom det var massa blåbär på vägen som man kunde försöka äta. Haha.
Sen var det snö! Mycket snö! Uppe på toppen var det svinkallt och blåsigt och snön piskade en i ögonen. Sen gjorde mina öron tyvärr väldigt ont sista biten när vi gick ner och jag påmindes om att jag måste till öronläkaren innan säsongen kommer igång...Men som sagt det var värt allt. För det var Så vackert. Och kul. Träningsvärk i röven har man ju och det skadar ju inte. Sen käkade vi på max och jag läste om Unns pappa i DN! Det var otroligt roligt tyckte jag men jag tror inte de andra brydde sig riktigt lika mycket... haha.
På kvällen var det tant Annas café som det är varje lördagkväll, det var mycket folk och vet ni vad!!! Jag och Matilda ska rida på fredag!! Två tjejer som jag lärt känna lite har egna hästar på ridskolan så dom ville att jag skulle komma dit och rida. Sjukt roligt! Jag längtar!!

Lite bilder från lördagen:


Alla bilder är snodda från Anna. Och nej vi åkte inte lift, den stod still.

Fick en bild från pappa idag, från studentdagen. Vilken dag det var.


PS. Nästa fredag kommer jag hem till Stockholm!!! Längtar!!


Hemlängtan

Idag har jag haft hemlängtan. Hela veckan i princip men idag hade jag verkligen velat vara hemma i Stockholm, hemma o knalla runt på Sthlms gator, fika med vännerna, äta söndagsmiddag med familjen. Hem till stressen ;)
Det är bra för mig med det lugna, men åh så tråkigt det blir ibland. Tack och lov för de goa människorna här. Tackar gud varje dag för hur bra det ändå blivit.
Men nej, idag längtar jag hem... v.44, om några veckor är jag hemma 6 dagar!! Underbart!!! Det ska bli SÅ skönt att träffa familjen och de närmsta vännerna igen!
Häromdagen efter jag pratat med Marta började jag lipa, idag efter jag pratat med Unn började jag lipa igen. haha, jag är inte så stor trots allt!

Liftade till Trondheim igår med Anton. Vi var 10 pers, uppdelade i 5 par. En tjej och en kille i varje. Det var skitkul, 5 olika bilar vart det för min o Antons del (det är 20 mil till Trondheim). Allt från kroatiska byggarbetare till en palestinier som körde 120 på 70 väg. Sköna människor och Trondheim är verkligen vackert. Norge är vackert. Vilka landskap! Sen blev det tåg hem, alla klarade av att ta sig dit. Det här måste göras om men då ska även övernattning ingå! Fatta vad kul...
Som om man skulle göra sånt i Sthlm? Njae.

Har ju inte lagt ut några bilder alls från Torrevieja kom jag på. Igår kväll längtade jag tillbaka till värmen och de lata dagarna på stranden med min Unn. Trots att vi var så sjuka lyckades vi verkligen ha kul och skratta åt det... åh en riktig Unnan saknar dig moment blev det nu. Usch.
En gång till gör du det. Medvetet. Och ont gör det. Vissa dagar mer än andra men den här gången tänker jag inte må dåligt på grund av dig. Jag har förlåtit dig. Försöker förstå dina val. Försöker se dig som mänsklig fast jag ibland undrar hur någon kan vara så dum. Andra gången gillt. Tänk vad saker och ting kan förändras från en dag till en annan...
Man kan förlåta men såren försvinner aldrig. Trodde verkligen inte det här. Inte om dig. Inte igen.

RSS 2.0