nödvändigt

Känner att det här med blogg inte är särskilt givande ändå... kul för mig själv, men då kan jag ju lika gärna skriva egen dagbok, för hand. (Yeah right som om jag skulle palla eller ta tid till det) Men det man verkligen tänker på och vill få ut kan man ju inte skriva här. För alla kan ju läsa. Vem som helst. Jag vill inte att du, du du du du och du ska veta Det. Och inte det och inte det det det det det.
Hmprf.
Bitter Sara idag. Jag kanske kör på långa seriösa inlägg mer sällan istället. Aja, får se. 
Blir nog ett litet uppehåll nu i alla fall. Sen om det blir på några dagar eller några veckor får jag se. Känns inte kul just nu bara. Vill lägga tid på annat.

Livsnödvändig fakta om mitt liv:
Ikea blir det imorgon istället, med mamma efter kyrkan. Jag blir medlem imorgon. I kyrkan alltså. Det känns bra. Mycket bra och kul. 
Jag åkte taxi hem från Brunna i torsdags, fick betala 50 kr därifrån hem. Egentligen kostar det nog runt 300. Kändes bra.
En kille var sjukt trevlig och höll upp dörren mot mig och log gulligt på pressbyrån häromdagen. Detsamma hände igår. Jag blev glad. Sådant gör en glad. Tack och lov att det finns fina människor där ute. Jag var fin igår, tyckte jag iaf, då jag frågade en rätt packad kvinna (runt 30+) hur hon mådde. Hon blev jätteglad och tackade så mycket och frågade om jag också var så trött som hon var. 
Tänk att om alla människor, inklusive mig själv, skulle vara bättre på att hålla upp dörrar för folk, inte knuffas i rulltrapporna i stan mm. Tänk vad mycket gladare alla skulle vara. Jag ska försöka bli bättre på det.
Igår var det ungdomssamling hos Karl och Erika. Vi tittade på en bra film om Nelson Mandela typ, kommer inte ihåg vad den hette. Den var bra. Det var en bra kväll. Mycket bra. 
Vincent sa grejer som jag inte kommer glömma i första taget. Det ledde till ett öppet samtal jag behövde höra. Skitbra rent ut sagt. De där ungdomarna och våra härliga ledare, som känns mer som kompisar och inte ledare faktiskt, gör mig glad och de behövs verkligen. Undrar hur mitt liv skulle se ut utan Korskyrkan...utan gud. Har fått smak på det och nej tack, inget liv utan gud. 
Det vart ju lite nödvändig information ändå. Typ.
Nu ska jag gå och bli lite gladare, snart kommer det gäster och det blir goood middag!
Sen pyser jag till Mariatorget där det ska hängas med Kajsa, Jens och Agnes. Mysigt. Utgång eller chill, får se.
Förresten så har jag sett rätt många gilmore avsnitt nu. Bara en säsong kvar. Ska bli rätt skönt att få det gjort. (sett?)
En liten sak till. Mamma och pappa, eller mest pappa, har funderingar på en sak som skulle vara mycket kul. Extremt kul egentligen. Woho. Hoppas, hoppas. Dumt att säga något. För det får jag inte. Så det gör jag inte. Nu blev ni nyfikna va.... ho ho ho. Evil.

Trevlig kväll gott folk. På återseende!


1. Konsert i Uppenbarelsekyrkan i höstas. Jag sjöng en låt av Imogen Heap. Vi kan väl säga så mycket som att det gick ungefär lika bra som bilden är bra. Så kan ni ju tolka det hur ni vill. 
2. Jag, Kajsa. Vi, Emil och Jens chillade efter konserten, kollade på en dålig film, prata strunt och myste. 
Visst är jag snygg? Ser ut som en fisk

Som sagt i höstas. Vad mitt hår har vuxit sen dess. Ska klippa mig snart. Vet inte om jag ska ha kvar långt eller klippa det kortare igen. Svårt svårt svårt.
Mycket svårt. 


Kommentarer
Postat av: cirla

hm jag tycker också det är svårt att inte kunna skriva allt, att blogga är ett rätt knasigt fenomen egentligen.. men men :) Har inte du vart medlemm i kyrkan förrut..? och du ser inte alls ut som en fisk, du är fin.

2008-03-29 @ 22:17:31
URL: http://cirla.qaw.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0