Kanadensiska pappor och ungar på väg till nordpolen

Shit. 10 min av Let's Dance och jag ångrar grovt att jag slutade dansa vid 12 års ålder. 
Vissa är så SJUKT duktiga. Lyrisk jazz dansade sista tjejen före reklamen nu. Lät dötrist enligt mig som inte kunde kolla på modern dans innan jag började på min skola utan att somna. Men det var sjukt vad vackert det var. Ojoj! Till och med jag såg att hon kunde sin grej.

Från emil.blogg.se:
Och varje morgon när jag är på väg ner till centrum för att åka och jobba så passerar jag ett dagis. Dom frågar alltid vad jag heter när jag springer förbi i ljusets hastighet med svetten sprutandes ur pannan på mig.

- Emil! Idag igen!

Jag blir alltid så jävla avundsjuk på dom där ungarna. En meter långa och påklädda som om det var en expedition till Nordpolen på gång. Inget balanssinne what so ever och gärna ska dom titta åt ett helt annat håll än det håll dom springer mot. Älskar fan ungar i den åldern. Och dom har ju inga krav från omvärlden, bara ut och lek med er ungjävlar tills vi ropar, då kommer ni in och dricker varm choklad, frågor på det?
Fan vad skönt det skulle vara. Ligga och göra snöänglar hela dagarna och sen vara t-v-u-n-g-e-n att gå och vila en timme mitt på dan för att sen kliva upp och rita lite teckningar bara, inget mer med det liksom. Skulle passa mig rätt fint.


Haha, han är så skön. Skriver inte om något vettigt utan klagar mest på livet, men på ett så skönt sätt. Man blir glad av att läsa hans ofta rätt pessimistiska blogg. Typisk Sara humor.
Tänk om man skulle lyckas vara sådär smårolig dagarna igenom. "som om det var en expedition till Nordpolen på gång" haha klockren.
Hiss/diss enligt er kära läsare? Alla har vi inte samma humor..

Jobbet gick bra! Det roligaste är att få hjälpa folk med allt dom undrar över och vill ha hjälp med. Skönt att slippa vara själv också så man kan fråga direkt om det är något man undrar över eller inte kan. 
Det var ett kanadensikt hockeylag med ca 16-åriga killar och massa pappor och tränare på hotellet, de kom häromdagen och ska no där 2 veckor. 
Killarna drack öl utanför gymmet igår och var lite högljudda så jag skulle säga till papporna/tränarna att påminna killarna om att det faktiskt är ett hotell med andra gäster och att man inte får dricka alkohol där osv, så kom hela pappagänget och jag passade på att prata med alla samtidigt. Då fick ju många höra tänkte jag. Inte så allvarligt, mer en liten påminnelse. 
Ställer mig där med 10-15 stora män runtomkring mig, alla typ en halvmeter längre än mig och berättar, inte säger till, utan snarare berättar att reglerna är sådana att man inte får dricka alkohol utanför rummet, att vi kan bli av med vårat tillstånd och att springa runt och väsnas inte uppskattas av de andra gästerna. Jag var verkligen inte hård, sur eller något, utan bara bad dom påminna killarna om detta.
De tog det nog rätt allvarligt. Inte så att dom vart sura på mig. Snarare vart jag orolig att dom skulle bli arga på killarna.
De vänder sig om och går, en äldre man, säkert typ en farfar som inte ville sitta hemma i gungstolen utan tyckte att en Sweden tour med grapparna lät himla kul, vänder sig om mot mig, ler och tar upp en liten brosch (stavas det så?) med Canadas flagga på. Haha. Gulligt.
En halvtimme senare samlas laget utanför receptionen. En del av dom glor på mig, inte surt eller så men lite sådär ursäktande och jag tänker att papporna nog pratat med dom. Så kommer en av papporna fram till mig:
"How are you doing?" med en mörk stämma, kunde inte bestämma mig för om han var irriterad eller glad
"Oooh, I am fine thanks!!?" nervös, tror han ska döda mig då han stirrar som om jag skulle mördat någon
"The boys will NOT cause any problem anymore! I promise you!"
"Oooh, It´s okey.."
"NO! IT IS NOT OKAY! But there will be no more trouble!" big fat smile
"hehe... ok.."

Kände mig rätt trygg med dom där papporna runtomkring. Hells Angels släng er i väggen typ. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0